U svijetu se trenutno vodi globalistički rat protiv ključnih elemenata života

Upravo je izašao novi fantastičan mini-dokumentarac koji otkriva globalistički rat protiv ključnih elemenata života. 

Ovaj 17-minutni mini-dokumentarac snažan je duboki zaron u antiljudsku agendu moderne “znanosti” koja je objavila rat trima elementima iz Tablice elemenata:

  • Ugljik – osnova svih životnih struktura u poznatom svemiru i ključan za biljke, kukce, oprašivače, sisavce i oceanski život.
  • Kisik – primarni pokretač disanja za gotovo sva živa bića na planetu Zemlji, uključujući ljude, životinje i insekte. Ključna komponenta CO2, za koju svjetske vlade lažno tvrde da je “zagađivač”.
  • Dušik – ključni izvor hrane za biljke, bez kojeg bi gotovo 4 milijarde ljudi gladovalo zbog propadanja usjeva i nedostatka gnojiva.

Bez ova tri ključna elementa života, život kakav poznajemo nije moguć na planeti Zemlji. Bez CO2 sve bi biljke uginule, a usjevi hrane bili bi desetkovani. Bez ugljika ne bi uopće mogla postojati živa bića. Bez dušika nijedna biljka ne bi mogla preživjeti, uključujući kišne šume, trave, morsko povrće i prehrambene usjeve. Napad na ova tri elementa također je rat protiv morskog života i vodenih ekosustava, jer biljke koje se temelje na vodi također trebaju CO2 i sunčevu svjetlost da bi preživjele.


Globalistički rat protiv ovih elemenata vodi se klasificiranjem ovih elemenata kao “zagađivača”

Dušik je sada na udaru regulatora u Nizozemskoj , Irskoj i drugim europskim zemljama koji tvrde da se stada životinja moraju uništiti kako bi se eliminirao životinjski urin koji sadrži dušik. Ovaj “rat protiv dušika” je rat protiv proizvodnje mesa i globalne opskrbe hranom.

Ugljični dioksid , čudesna molekula za život na Zemlji, kojeg je korumpirana, anti-znanstvena EPA označila kao “zagađivač”, što je omogućilo EPA-i da ocrni i pokuša demontirati bilo koji izvor CO2, uključujući postrojenja za proizvodnju energije kao što su postrojenja za prirodni plin koja proizvode električnu energiju.


Čak je i sunčeva svjetlost na udaru globalista koji lažno tvrde da će “globalno zatopljenje” uništiti planet. Stoga pokušavaju blokirati sunce i biljkama uskratiti sunčevu svjetlost potrebnu za fotosintezu. Ratovati s elementima je jedna stvar, ali u ime “znanosti” globalisti vode rat čak i protiv sunca.

Ono što se nadaju postići je mrtav, mračan, smrznut planet, potpuno lišen života. To bi također bio rezultat kada bi iskorijenili ugljik, ugljični dioksid, dušik i sunčevu svjetlost.

Današnja “znanost”, drugim riječima, postala je kult smrti.


Cijeli mini dokumentarac na tu temu možete pogledati ovdjePodijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp