Finska premijerka ponovno u problemu – U javnost isplivale fotografije golih djevojaka iz njezine rezidencije


Finska premijerka Sanna Marin ispričala se javnosti se zbog kontroverzne fotografije koja se prvo pojavila na društvenim mrežama, a sada kruži finskim medijima. Sporna fotografija snimljena je u njenoj rezidenciji, na toj su fotografiji dvije žene koje se ljube, s podignutim majicama i otkrivenim grudima preko kojih piše “Finska”.

Premijerka Finske potvrdila je da je sporna fotografija snimljena u njenoj službenoj rezidenciji, nakon muzičkog festivala koji je održan između 8. i 10. srpnja, piše Guardian. „Mislim da fotografija nije prikladna. Ispričavam se zbog nje. Ovakva fotografija nije trebala biti snimljena“, rekla je Marin novinarima u Helsinkiju.

Ona je dodala da su u njenoj rezidenciji bili njeni „prijatelji“ u to vrijeme, družeći se i posjećujući saunu. Fotografija je prvo objavljena na Tik Toku bivše sudionice izbora za miss Finske koja se i nalazi na fotki.

U uvodniku najvećeg finskog lista Helsinške vesti navedeno je jučer da izgleda da Marin nije „pod kontrolom“, i da bi moglo još fotografija i videa iz njenog privatnog života dospjeti u javnost.

Ovaj novi skandal dešava se manje od tjedan dana nakon što je 36-godišnja finska premijerka došla na metu kritika zbog videa u kojem se vidi kako se zabavlja s prijateljima na zabavi. Ona se poslije velikog pritiska javnosti testirala i na drogu, mada je poslije zabave izjavila da se nije na njoj drogirala, već je samo plesala i pila alkohol što je mnogima teško za povjerovati, iako je test na drogu bio negativan. Bilo kako bilo, javnost nestrpljivo čeka nove vijesti iz njezine rezidencije, a sve ovo samo demaskira političare koji bi trebali biti uzor ostatku društva, što ono očito nisu. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp