Mike Tyson završio u invalidskim kolicima i poručio: Nakon cijepljenja zdravlje mi je krenulo nizbrdo

Mike Tyson završio u invalidskim kolicima i poručio: Nakon cijepljenja zdravlje mi je krenulo nizbrdo

Svjetski cijenjena boksačka legenda Mike Tyson trenutno se u kolicima vozi po cijelom svijetu. Izrazio je zabrinutost što mu je kako kaže”istekao rok trajanja”. Prošle se godine nevoljko podvrgao eksperimentalnoj  genskoj covid injekciji. Bio je nažalost prisiljen na to iz profesionalnih razloga, kako je napomenuo, tjerali su ga da se pokori ili će mu životna egzistencija biti ugrožena.

Zašto je ovaj veliki sportaš, jedan od najvećih boksača svih vremena, sada u invalidskim kolicima i čeka da umre u 56. godini? Bolno je svjedočiti ovoj sudbini. Ove slike su snimljene mjesec dana nakon podcasta u kojem je Tyson rekao da će uskoro umrijeti.

“Naravno da ćemo svi jednog dana umrijeti”, rekao je Tyson. “Onda kad se pogledam u ogledalo, vidim te male točkice na svom licu, kažem si, ‘Vau. To znači da mi je rok trajanja vrlo blizu.’”

Tyson, 56, postao je vrlo filozofski nastrojen i introspektivan, a prije nego što se pozabavio svojom smrtnošću, otvorio se o tome kako novac ne donosi sreću i sigurnost kao što misle oni koji ga nikad nisu imali.

Novac mi ne znači ništa, rekao je Tyson. “Uvijek govorim ljudima – oni misle da ih novac čini sretnima, nikad nisu imali novca – kada imate puno novca ne možete očekivati ​​da vas itko voli. Kako da ti priznam ljubav kad imaš 500 milijardi dolara?

„Lažni osjećaj sigurnosti. Vjeruju da se ništa ne može dogoditi. Ne misle da bi banke mogle propasti. Mislite da ste nepobjedivi ako imate puno novca, što nije istina. Zato uvijek kažem da novac nudi lažan osjećaj sigurnosti.”

Tyson je prepričao razgovore sa suprugom, koja je rekla da joj treba novac za sigurnost. “Što je sigurnost?” upitao je. “Ne znam. Ako stavite novac u banku i dobijete ček svaki tjedan i možete živjeti do kraja života, je li to sigurnost? Znači li to da se nećete razboljeti, da vas ne smije udariti auto? Ne možete skočiti s mosta? Ne znam. je li ovo sigurnost Može li te novac zaštititi od toga?”

Nije jasno ima li Tysonovo zdravlje ikakve veze s genskim cijepljenjem. Činjenica da je “cijepljen” smatra se izvjesnom – ali nije se dobrovoljno podvrgnuo ovom tretmanu. U intervjuu za USA TODAY izjavio je:

Nisam to učinio dobrovoljno”, rekao je Tyson za USA TODAY Sports tijekom intervjua u njegovoj tvrtki za proizvodnju kanabisa. “Malo se toga bojim. Bio sam prilično tjeran na pokornost jer putujem u inozemstvo. A ako ne putujem, nemamo što jesti. Pa sam odlučio riskirati. Završio je Tyson.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp