Sandra Rubić – Kako ubiti ženu

Odlučila sam dati par savjeta muškarcima kako će ubiti ženu. Iako me nitko nije tražio za savjet, ha ha ha ha. A oni to ionako znaju bolje od ikoga. Ma koliko okrutno zvučalo, ipak, ubijanje žene je korisno. Ne bi vjerovali koliko usluga učinite ženi, kad je ubijete.

Ovo je ubijanje bez ikakvoga hladnog ili vrućeg oružja. Ništa fizičko ili protuzakonito.

Zapravo je najčešća pojava u svijetu. Češća od doručka. To ubijanje se događa i u suprotnom smjeru. Žene ubijaju muškarce jednako često, ali s većim intenzitetom nego muškarci žene.

Zanemarivanje emocija drugog ljudskog bića. Negiranje. Neuvažavanje. Potpuni izostanak empatije.

Želite li se riješiti žene iz svog života, ne morate ništa činiti. Samo negirajte emociju koju vam je pružila na dlanu. Recite joj da tu emociju nema. Ignoriranje ima dobar efekt, ali negiranje je pun pogodak. Negiranjem postižete sigurnu smrt žene. Nakon toga, riješili ste se žene za sva vremena. Nikada se više neće vratiti.

Možda će izgledati sve isto kao i prije, ali ispod vanjštine, rutine i svakodnevice, cijeli se je njen svijet promijenio. Jedna velika, vrlo važna vrata su zatvorena. A neka druga su se otvorila. I time činite uslugu ženi. Jasno ste joj pokazali da je ne volite. Pitanje je samo vremena kada će ona toga postati svjesna.

Sljedeći korak je prihvaćanje da nije voljena. To je jako težak i bolan korak. Kada žena učini taj korak i prihvati trenutno stanje, kreće na sljedeći. Taj je najvažniji. Kako zavoljeti samu sebe. Shvatiti koliko vrijedi i što zaslužuje. Shvatiti što stvarno želi.

Mnoge će žene ostati dugo na koraku prihvaćanja. Nije lako. Lakše je živjeti u iluziji da je sve u redu. Možda će se pokušati dokazivati i nametati kao biće vrijedno ljubavi. Neće uspjeti u tome i nakon nekoliko poraza, morala bi se “trgnuti”. Kažu da se rađamo sami i umiremo sami. Ovaj period između dvije samoće, moramo ispuniti ljubavlju.

Vrlo često provedemo dio svojeg međuvremena, zvanog život, uz nekoga, a osjećamo se sami. (Činjenica je da nikada nismo sami. Imamo sebe, Boga i par osoba koje volimo.)

Shvatiti da iluzija nema prave vrijednosti, dovodi do odluke da počnemo cijeniti taj život unutar nas.

Shvaćena iluzija može biti poticaj da mijenjamo vlastiti život. Ako bilo koji odnos želite okrenuti na udaljavanje, negirajte emociju osobe s kojom ste u odnosu, bio to ljubavni ili prijateljski odnos. Uspjeh zvan udaljavanje je zagarantiran. Žene su uvijek bile prijateljice sa smrću svih vrsta. Bitno je da ta smrt ne postane samoubojstvo.

A samoubojstvo se postiže kad žena počne negirati vlastite emocije. Muška priroda je nešto drugačija, ali svodi se na isto. Što više pišem o ovom “slučaju”, to više vidim da je besmisleno o ovome pisati. Jer to sve već svi odavno znaju. Ja sam tek sad saznala.

Ali nema veze, još sam mlada. Imam samo malo više od pola stoljeća. Naučit ću, ima vremena.

A naučila sam još jednu stvar: zahvalnost prema svemu što se događa, čak i kad to doživimo kao nešto negativno. Desi se čudo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp