Šokantno! Školski okrug Wisconsina preimenuje žene i djevojčice u ‘osobe s vulvom’ u novom nastavnom planu i programu za seksualno obrazovanje


Nevjerojatno, ali istinito. Školski odbor Wisconsina glasovao je 6-1 u korist usvajanja standarda kurikuluma seksualnog odgoja koji reklasificira žene i djevojčice kao “osobe sa vulvom” kako bi bili u skladu s ljevičarskom definicijom inkluzije dok podučavaju ljudsku anatomiju učenicima šestog razreda.

Prema standardima nastavnog plana i programa “Ljudski rast i razvoj” koji je usvojio školski odbor Wauwatosa, koji djeluje u tamnoplavom okrugu Milwaukee, djeca će na satovima anatomije o seksualnom obrazovanju učiti da se djevojčice ne smiju zvati djevojčicama, a žene ne smiju zvati ženama. Umjesto toga, navodi se u nastavnom planu i programu kako su to samo “osobe s vulvom”, misleći na genitalije s kojima su žene rođene.

Nastavni plan i program osudile su skupine roditelja i drugi, koji ističu da su, prema ljevičarskim standardima koji su očito trebali zaštititi osjećaje muškaraca koji tvrde da su žene, prave žene reducirane “sve do dijelova tijela”.

izjavi objavljenoj zajednici, školski dužnosnici ustvrdili su da je, usprkos tome što se učenicima govorilo o njihovim genitalijama, program seksualnog odgoja “utemeljen na važnosti vlastite vrijednosti i dostojanstva drugih”.

“Zajedno sa zajednicom nastavnika i obitelji, studenti u WSD-u bit će osnaženi za razvoj zdravih odnosa, uključivanje u komunikaciju punu poštovanja i prakticiranje odgovornog donošenja odluka koje je utemeljeno na važnosti vlastite vrijednosti i dostojanstva. drugih. Pripremljeni instruktori pružit će prikladne informacije o seksualnom zdravlju na razini razreda koje su aktualne, činjenične, dosljedne i uključive.”

Daljnje informacije koje je objavio školski distrikt bacaju svjetlo na takozvani program “Ljudski rast i razvoj” (HGD), za koji se čini da je inspiriran drugim ekstremno ljevičarskim praksama koje opsjedaju američke škole.

Prema pro-trans smjernicama distrikta, djeca od vrtićke dobi bit će podvrgnuta “diskretnoj nastavi” koja se temelji na “Nacionalnim standardima spolnog odgoja” i proizlazi iz HGD programa. Te lekcije će se nastaviti i povećavati intenzitet svake godine dok ne završe srednju školu.

U navodne “diskretne lekcije” koje se drže, učenici vrtića bit će uključene knjige o transrodnosti. Do trećeg razreda djeca će se upoznati s alternativnim rodovima i zamjenicom “oni/oni”, dok će u četvrtom razredu učiti o pojmovima “cisrodni”, “nebinarni” i “transrodni”.

Dok učenici završe peti razred i prođu lekcije koje ih informiraju o homoseksualnosti i seksualnoj orijentaciji, bit će im rečeno da duboko zarone u LGBT svijet u šestom razredu, a to je nešto što će se nastaviti do kraja njihove školske godine i njihovih možebitnih akademskih karijera, jer je to dio agende koja resetira ovaj svijet.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp