Nova britanska studija pokazuje da stvari ne izgledaju nimalo dobro za cijepljene osobe

Najnovija britanska studija koju je u svom videu obrazložio Mikolaj Raszek, pokazuje nam da stvari ne izgledaju niti malo obećavajuće za cijepljene osobe. 

Mikolaj Raszek iz Merogenomicsa ukazuje na nova britanska istraživanja učinkovitosti cjepiva. Ovo se već nekoliko mjeseci pokazalo negativnim. To znači da je puno veća vjerojatnost da će se prije zaraziti cijepljene osobe nego necijepljene osobe.

Istraživači su analizirali oko 22 milijuna “infekcija”, 900.000 hospitalizacija i 175.000 smrti, kaže Raszek u videu.

Autori su primijetili da je učinkovitost pojačivača negativna od prosinca 2021. Od Omicrona, učinkovitost cjepiva je negativna, kaže Raszek.

Prema njegovim riječima, učinkovitost cjepiva je od kolovoza prošle godine, dakle cijelu godinu, klasificirana kao negativna. Stoga smatra zapanjujućim da se o tome prvi put u znanstvenoj literaturi izvještava tek godinu dana kasnije.

Osim toga, od početka ove godine umrlo je očito znatno više cijepljenih nego necijepljenih. Autori napominju da je od 14. veljače umrlo više cijepljenih i višestruko cijepljenih nego necijepljenih.

“Kad se Omicron pojavio, od siječnja ove godine, cijepljeni počinju prijavljivati ​​povećanu stopu smrtnosti u usporedbi s necijepljenima. To su vrlo zbunjujuće vijesti”, rekao je Raszek.

Studija se pojavila na poslužitelju za pretisak i tek treba biti recenzirana.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp