Globalisti stvaraju svjetsku glad i teroriziraju čovječanstvo s planskom nestašicom hrane, energije i gnojiva

Globalisti stvaraju svjetsku glad i teroriziraju čovječanstvo s planskom nestašicom hrane, energije i gnojiva

Shvatite ovu veliku kozmičku istinu: svemir djeluje na ekosustavu automatskog obilja, gdje energije ima u izobilju i besplatna je, a masa se sama po sebi može pretvoriti u energiju gotovo bez ikakvih troškova (putem tople fuzije, hladne fuzije, LENR, itd.). Automatsko obilje je inteligentno dizajnirano u samim zakonima fizike i zato nema nikakve potrebe puniti javnosti glavu o nekakvoj nestašici, jer je jasno kako se to sve planski radi kako bi se stvorila globalna glad.

Energija se pak može koristiti za proizvodnju goriva i gnojiva, dvije sirovine potrebne za pristupačnost hrani. Osim toga, svemir daje sunce koje nam donosi toplinu, energiju i fotosintezu, a sve to potpuno besplatno.

Kad geoinženjering ne stvara umjetne suše, kiša besplatno pada s neba, a rijeke, potoci i oceani vrve životom i obiljem (osim ako ih ne onečistimo pesticidima, biomuljem i plastikom, naravno).

Zahvaljujući tim darovima od Boga, svi resursi potrebni čovječanstvu za postizanje obilja i okončanje patnje već su oko nas i gotovo besplatni za korištenje. Kada se ti resursi pravilno koriste, svaka osoba može biti zdrava, bogata, obilna, odjevena i sita. Nitko ne mora patiti od oskudice.

Sva oskudica na svijetu osmišljena je kao sredstvo kontrole

Vlade proizvode nestašicu zatvaranjem cjevovoda, gašenjem poljoprivrednih aktivnosti, oporezivanjem produktivnosti i namjernim izazivanjem nestašice hrane i stvaranjem inflacije. Tiskanje novca krade svačiju ušteđevinu, stvarajući oskudicu kupovne vrijednosti prethodno zarađenih dolara.

Pretjerano revna državna regulativa zatvara poljoprivredu i proizvodnju hrane, što dovodi do umjetne nestašice, inflacije cijena hrane i globalne gladi. Štoviše, ekonomske sankcije NATO-a protiv Rusije uništile su opskrbu Zapadne Europe gnojivima i prirodnim plinom, što je dovelo do umjetne nestašice energije koja će dovesti do smrzavanja zgrada, hladne vode i razornih cijena energije tijekom nadolazeće zime.

Opet, sve su to namjerno stvorile vlade i globalisti. U svijetu u kojem energija može biti gotovo besplatna, žele biti sigurni da je energija ludo skupa. U svijetu u kojem hrane može biti u izobilju i čiste, poljoprivrednu industriju prave na način da je hrana zatrovana pesticidima i glifosatom, a ipak ju je nevjerojatno skupo nabaviti. U svijetu u kojem gotovo svi mogu biti zdravi zahvaljujući hrani i samoniklom bilju, oni na vlasti tjeraju ljude u centre za trovanje drogama zvane “liječničke ordinacije” i “bolnice”, gdje ih fanatično truju kemoterapijom, antidepresivima, statinima i cjepivima. .

U svijetu u kojem bi svi mogli biti dobrostojeći, vlade oporezuju radnike do financijskog zaborava, terorizirajući ih naoružanim poreznim agentima koji uništavaju tvrtke i obitelji samo kako bi pokazali svoju moć uništavanja.

U svijetu u kojem kiša besplatno pada s neba, američke savezne države poput Oregona doslovno kriminaliziraju skupljanje kišnice na ruralnim farmama, uskraćujući ljudima njihovo Bogom dano pravo da besplatno skupljaju kišu koja pada s neba.

Kada bi vlade mogle pronaći način da oporezuju sunce, učinile bi to. Živjeli biste u mraku ako ne biste platili “porez na sunce”. (Naravno, sada oporezuju ugljik, što znači da na neki način oporezuju sve što je napravljeno od ugljika, uključujući sve nas).

Shvatite da oskudica nije prirodan poredak stvari. To je rezultat izmanipuliranog pakla koji su stvorili antihumanisti koji žele da čovječanstvo pati pod njihovom tiranijom.

Put do ljudskog izobilja zahtijeva poraz i demontiranje globalističkih arhitekata “gradova strašila”

Kao što je objašnjeno u podcastu Situation Update, u nastavku, proboj do ljudskog obilja zahtijevat će poraz i demontiranje arhitekata “grada zastrašivanja” koji rade na iskorjenjivanju čovječanstva. To znači poraziti ih politički, vratiti pošten novac za ljude, demontirati sve institucije tiranije (FBI, FDA, EPA, itd.) i proglasiti slobodu od tiranije na globalnoj razini.

Važno je da pošten novac mora biti temelj za ovaj sustav ljudske slobode, jer bez poštenog novca čovječanstvo nikada ne može biti slobodno.

Pošten novac treba decentralizirati. Nema središnjih banaka. Nema fiat valute koja nije ničim podržana. Pošten novac je novac podržan zlatom, srebrom, naftom ili drugom stvarnom robom s intrinzičnom vrijednošću, koju kontrolira Het Volk, a ne vlade ili središnji bankari (prevaranti i karteli).

U ovom trenutku zemlje BRICS-a uvode vlastite dedolarizacijske razmjene u rekordnom roku. Rusija i Indija sada podmiruju valute bez korištenja ijednog dolara, kako izvještava RT , a Rusija i Kina uskoro će objaviti isto da podmiruju juane i rublje bez korištenja dolara:

“Uveli smo mehanizam međusobnog poravnanja u rubljama i rupijama i nije nužno da naše zemlje koriste dolar u međusobnim obračunima. A danas sličan mehanizam međusobnih plaćanja u rubljama i juanima razvija Kina…” – Predsjedavajući Međunarodnog foruma BRICS Purnima Anand

Drugim riječima, ne-zapadne nacije zapravo uvode ekonomski embargo na zapadne nacije bacajući svoje napuhane novčiće i obavljajući svjetsku trgovinu bez Zapada. Dolar će na kraju pasti gotovo na nultu vrijednost. Budućnost novca je novac podržan plemenitim metalima i robom, a BRICS ima robu, uključujući energiju, dok zapadne zemlje imaju malo više od duga, namještenih izbora, vladine tiranije, farmaceutskih kartela i “uslužne industrije.” koja ne proizvodi ništa .

Budućnost globalne ekonomije vodit će Kina, Rusija i Indija, a ne SAD, UK, Njemačka, Francuska itd. Sada je to jasno kao dan.

Saznajte više pojedinosti o oskudici, izobilju, poštenom novcu, u vrlo informativnom podcastu Situation Update:

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp