Kada narod shvati da je moć u njegovim rukama, to će biti kraj koruptivne hobotnice


Premijer Plenković je uveo lockdown, radi lockdowna nam je uništeno gospodarstvo, sve što se plaćalo – stiže na naplatu. Uništeni su sportaši, ligaška natjecanja, rekreacija, uništena je kultura i obrazovni sustav, sati i sati obrazovanja otišli su u vjetar.

Radi njihove politike protiv virusa koji ima smrtnost 0,02% – doveli su do teških psihičkih stanja građana, suicida mladih, oteta su ljudima temeljna građanska prava i slobode. Došlo je do propasti malog i srednjeg poduzetništva.

Što je Plenković očekivao? Da će mu građani pljeskati? Ljude se nekad može i zavarati, ali vrijeme sve otkrije, sve na kraju ispliva na površinu. Piše u jednoj knjizi – ništa nema skriveno što ostat će u tajnosti, pa su izašle van smicalice, prevare i obmane koje je ova vlada radila u hrvatskom društvu. Sada imamo situaciju kakvu imamo radi lockdowna, radi tiskanja novca, radi uvođenja eura u ekonomski izrazito nestabilnom vremenu i cijene nam nastavljaju divljati.

Plenković zatim uvodi sankcije Rusiji. Rusija nastavlja prodavati svoje energente mnogima, zarađuje milijarde, a hrvatski narod upada u teške krize. To vam je politika Plenkovića. Koji više razmišlja o svojim gazdama u Bruxellesu nego o vlastitom narodu. Ne čuva narod, ne pomaže poduzetnicima, ne govori istinu o cijeni struje – budući da ju sami proizvodimo 2/3! Punio je proračun, a sada ne želi vratiti dio tog novca ljudima.

Radi čega su nas zatvarali? Radi čega su nam otimali slobodu? Radi čega su notorno vrijeđali i difamirali sve nas koji smo od prvog dana stali na braniku naših temeljnih sloboda? Difamirali su nas radi virusa (Lauc ponovno o tome piše) koji ima smrtnost 0,02 posto. Dakle, radi virusa koji ima smrtnost od 0,02 posto, oni su započeli proces pauperizacije – osiromašenja hrvatskih građana.

Sebe su obogatili, milijunaši su postali još bogatiji, a srednji sloj su namjerno sustavno uništavali. Sada misle da će im hrvatski narod to zaboraviti. Možda dio naroda ima pamćenje zlatne ribice, možda je dio naroda uplašen, nisu svi ni hrabri, ali narod vam neće oprostiti i zaboraviti sve to što ste nam skakali po glavama više od dvije godine, što ste lagali, obmanjivali, skrivali nuspojave, što ste ljude tjerali da rade nešto protiv svoje volje.

Kada narod shvati da je moć u njegovim rukama, tu će prestati vaša koruptivna hobotnica. Hrvatska će procvjetati kada se oslobodi onih koji podržavaju korupciju i koji uništavaju naše slobode, a mi jako dobro znamo kakva je to ekipa. Još malo i doći će sloboda i našem narodu, našoj Hrvatskoj.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp