Iznenada preminuo trostruko cijepljeni izvršni direktor Američkog nogometa

Potpuno cijepljeni izvršni direktor NFL-a Jason Jenkins umro je “iznenada i neočekivano” u subotu, prema izvješćima NFL-a. Jenkins je bio viši potpredsjednik Dolphinsa za komunikacije i pitanja zajednice. Imao je 47 godina. Prema pisanju režimskih mainstream medija, uzrok njegove smrti nije poznat. Palm Beach Post je izvijestio da je Jenkins preminuo nakon “hitne medicinske pomoći”

Postoji pandemija o kojoj nitko ne govori. To je pandemija “Nepoznatog uzroka smrti” (UCOD) (“Unknown Cause of Death”). Ta pandemija ubrzo je postala najsmrtonosnija bolest na svijetu, ali korporativni mediji i vlade o tome uopće ne govore. Ne postoji poznati lijek za to i ne postoji cjepivo koje bi ga spriječilo. Zapravo, mnogi bi tvrdili (ispravno) da su najvjerojatniji uzrok pandemije UCOD-a sama Covid “cjepiva”.

Kao i sa svim korporativnim medijskim pričama o temama vezanim za slučajeve UCOD-a, oni jednostavno ignoriraju i nikada ne spominju Covid cjepiva, a ostatak priča nastavljaju ispunjavati komentarima prijatelja i kratkom životnom pričom.

U međuvremenu, nastavljaju se pojavljivati ​​studije i statistike koje ukazuju na jasnu korelaciju i vjerojatnu uzročnu vezu s uvođenjem cjepiva protiv Covida. Na primjer, novi podaci iz Izraela pokazuju da je ukupan broj smrtnih slučajeva 2021. kada su ubodi uvedeni bio veći nego na vrhuncu Covid histerije 2020. Još važnije, s Covidom koji je 2022. praktički nestao sa slike, broj smrtnih slučajeva čak je veći nego 2021.

Nisam ni liječnik ni matematičar, ali mogu pročitati osnovne činjenice i izvući očite zaključke. To su, da cjepiva na kratke ili duge staze definitivno ubijaju ljude.

Zbog toga postoji tako nagli porast broja slučajeva UCOD-a.

Big Tech postaje malo manje restriktivan po pitanju istine o Covid injekcijama. Malo. Važno je da ove informacije podijelimo sa što je moguće više ljudi kako bismo spriječili da još više “cijepljenja” i “docjepljivanja” dođe do siromašnih diljem svijeta.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp