Mlada nizozemska političarka poručila svijetu: Naši farmeri se ovdje bore protiv Agende 2030

Mlada nizozemska političarka Eva Vlaardingerbroek, uživo je na britanskoj televiziji poručila svijetu kako se njihovi farmeri trenutno bore protiv zlokobne agende 2030 koju svesrdno guraju globalisti iz Svjetskog ekonomskog foruma.

Čini se kao da postoji svjetski plan da se zatvore sve stočne farme i nama ljudima dopusti da jedemo isključivo cvrčke i druge insekte, izjavila je politička komentatorica Eva Vlaardingerbroek.

Ne samo u Nizozemskoj, već iu drugim zemljama provode se planovi koji posebno teško pogađaju poljoprivrednike. “ Naši poljoprivrednici se bore protiv nove Agende 2030. koja im se nameće.”

Pod krinkom takozvane “dušikove krize” vlada poljoprivrednicima uskraćuje zemlju, smatra Vlaardingerbroek. Ističe da je to izmišljena kriza.

Na Twitteru je napisala kako Vlada tvrdi da se porez na dohodak ne može smanjiti jer bi to koštalo četiri milijarde eura po postotku. “Pa ipak, oni ulažu 25 milijardi eura u izmišljenu ‘dušičnu krizu’ kako bi izvlastili naše poljoprivrednike i 17 milijardi eura u useljavanje. Radi se o donošenju izbora: oni jednostavno žele da budete gladni i siromašni.”

Nizozemce čeka ” sumorna i hladna zima” , upozorava ona. Obitelji s troje ili četvero djece suočene su s računima za energiju od 900 eura ili više mjesečno. Istovremeno, Vlada kaže da ne može učiniti ništa po tom pitanju.

“A ako poljoprivrednici budu izvlašteni, doći će samo do veće nestašice hrane, a cijena hrane nastavit će rasti. To je potpuno nelogično”, kaže Vlaardingerbroek i dodaje da nam vlada nikako ne želi dobro.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp