Neno Ljubić – Svjesnost unutarnje Ljubavi

Neno Ljubić – Svjesnost unutarnje Ljubavi

Niti jedna vrsta na ovom planetu nema potrebu za nekakvim buđenjem, samo mi ljudi. To je zato što jedini mi skupljamo podatke o sebi kao vrsti, a da nikad iz toga ništa ne naučimo.

Duhovno buđenje ne može biti drama, ali drama može potaknuti duhovno buđenje. No, nije nužno da ide takvim redom, nije to neki zakon ili definitivna činjenica. Drama je samo zbog otpora. Čim se smanji otpor, počinje buđenje.

Buđenje je uvid ili spoznaja da smo više od fizičkog tijela, da je sve ovo vidljivo tek djelić ukupne priče i da je život veličanstven. To je sva misterija buđenja.

Vjerovanja, programi, podaci i sjećanja zaklonili su taj prizor i navukli ljudsku vrstu u letargično stanje nezainteresiranosti za nevidljivi svijet koji je prava stvarnost. Ali, Sloboda je vrlo jednostavno stanje za postići: otpustite!

No, niste sami! Slijedi vas Ljubav, toliko željena mistična sila koju eonima naganjamo poput lopte na ovom planetu. Štopajte balun, udahnite i recite “Volim te”. Tada počinje i svjesnost unutarnje Ljubavi, koja je lopta i planet, i vi s njima, pa sve do Beskonačnosti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp