Naomi Wolf – Došla sam do zaključka da je COVID-19 cjepivo biološko oružje za depopulaciju Zapada

Naomi Wolf – Došla sam do zaključka da je COVID-19 cjepivo biološko oružje za depopulaciju Zapada

Feministička spisateljica Naomi Wolf zbog svih negativnih utjecaja na žene, njihov reproduktivni sustav, kao i na novorođenčad, okarakterizirala je mRNA injekciju COVID-19 kao “biološko oružje” usmjereno na depopulaciju Zapada. “Došla sam do zaključka da je ovo zapravo biološko oružje koje cilja na reproduktivni potencijal sljedeće generacije, posebno na Zapadu”, rekla je Wolf o injekcijama mRNA tijekom webinara održanog u srijedu o učincima cjepiva na žensku neplodnost i pobačaje u organizaciji aktivista Franka Gaffneyja i Reggie Littlejohn. 

Naomi Wolf je 2021. godine trajno zabranjen pristup Twitteru zbog izbijanja COVID-a i njezinih stavova o službenom pristupu rješavanja tog problema. Ona, naime, vjeruje da je Zapad meta reproduktivnih oštećenja budući da vidi gomilanje nuspojava u Pfizerovim dokumentima.

“Jedna stvar koja proizlazi iz Pfizerovih dokumenata jest da se velika većina neželjenih nuspojava u Pfizerovim dokumentima događa u Sjedinjenim Državama. Sljedeća najveća tranša je u zapadnoj Europi. A ostalih 56 zemalja u kojima je ova injekcija uvedena predstavljaju samo djelić neželjenih nuspojava koje vidimo na Zapadu,” rekla je Wolf.

Pozvala se na studiju iz 2018. godine koju je dr. Lee Vliet predstavila tijekom webinara i koja pokazuje štetne učinke nanočestica na reprodukciju. Wolf je rekla da je šteta koju je cijepljenje uzrokovalo plodnosti žena bila namjerna, jer je šteta koju su prouzročile lipidne nanočestice mRNA bila poznata prije nego što je izašla u javnost.

Wolf je nastavila citirati “užasne” podatke iz Pfizera o pobačajima nakon mRNA cijepljenja.

“Imamo izvješće iz svibnja 2022. godine koje drugdje u Pfizerovim podacima pokazuje stopu pobačaja veću od 76 posto kod žena cijepljenih mRNA cjepivom”, rekla je Wolf, dodajući da je dr. Pierre Khoury “upravo pogledao taj isti dio dokumenata Pfizera i pronašao stopu pobačaja od preko 80 posto.”

Istaknula je da ove dramatične stope štetnih događaja potvrđuju i drugi skupovi podataka, “kao što je baza podataka VAERS, koja također pokazuje zapanjujuću štetu koja se nanosi fetusima.”

Wolf je dalje citirala brojke koje je podijelila ranije ove godine u objavi Substacka 29. svibnja, a koje pokazuju “globalnu smrtnost dojenčadi”, kao što je porast od “više od 200% u neonatalnim smrtima u Škotskoj s velikim brojem cijepljenih”.

Također je ukazala na studije iz Kanade i Izraela koje pokazuju “da bebe umiru neproporcionalno, tijekom i nakon 2021., u visoko cijepljenim zemljama te da novorođenčad umire neproporcionalno ako usporedimo cijepljene majke s necijepljenim majkama.”

Na primjer, Josh Guetzkow, izvanredni profesor na Hebrejskom sveučilištu u Jeruzalemu, izvijestio je da podaci iz bolnice RamBam u Haifi, Izrael, pokazuju da je bilo 34% više spontanih pobačaja i mrtvorođenih beba cijepljenih žena nego u necijepljenih žena.

Wolf je također podijelila otkrića kanadskog dr. Daniela Nagasea, koji je morao napustiti svoju bolnicu zbog liječenja tri pacijenta s COVID-om (od kojih su svi otišli kući živi) ivermektinom . Nagase je rekao novinarima da je obaviješten o 86 mrtvorođenih beba u Waterloou, Ontario, između siječnja i srpnja 2021. godine

“Obično je to samo pet ili šest mrtvorođenih beba godišnje. Dakle, uobičajena stopa je jedno mrtvorođenče svaka dva mjeseca, rekao je. Tako da je odjednom 86 mrtvorođenih u šest mjeseci vrlo neobično. Ali najvažnija potvrda koju imamo iz izvješća iz Waterlooa, Ontario, jest da su sve majke od 86 mrtvorođenčadi u potpunosti cijepljene.”

Wolf je ukazala i na nalaz Igora Chudova da je nakon cijepljenja protiv COVID-a-19 došlo do “globalnog pada broja uspješnih poroda za čak 20 posto”.

Brojni drugi stručnjaci upozorili su da ubod COVID-19 cjepivom može imati ozbiljne posljedice na trudnice i njihove bebe.

Na prošlogodišnjoj konferenciji “Stop the Shot” (Zaustavite injekciju) koju je prenosio LifeSiteNews, specijalist za majčinsko-fetalnu medicinu, dr. Richard Blumrick objašnjava da cjepiva razvijena s mRNA mogu prijeći placentarnu barijeru, izlažući primatelje cjepiva riziku od komplikacija s plodnošću.

Za Wolf, dokazi koje su otkrili War Room i njezin tim iz Daily Clouta u dokumentima Pfizera doveli su do uvjerenja da su Pfizer, FDA i članovi Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) ciljaju na „čudesno žensko tijelo koje ima snagu nositi, rađati i hraniti  novi život“. 

“Na meti su životni okoliš ljudskog fetusa, jedan od najsvetijih prostora na ovoj zemlji, ako ne i najsvetiji. I oni to znaju.“ – rekla je.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp