Guverner Floride Ron DeSantis objavio otvoreni rat globalistu Georgeu Soroshu i poručio mu da će ga uništiti

Guverner Floride Ron DeSantis objavio otvoreni rat globalistu Georgeu Soroshu i poručio mu da će ga uništiti

Popularni guverner Floride Ron DeSantis, poznat kao veliki protivnik Corona fašizma, cijepljenja, LGBTQ propagande i ostalih globalističkih prevara, objavio je otvoreni rat protiv poznatog multimilijardera i globalista Georgea Sorosha i poručio mu da će ga uništiti.

Guverner Floride Ron DeSantis objavio je rat Georgeu Sorosu zbog pokušaja uništenja Amerike postavljanjem radikalnih tužitelja diljem zemlje.


U emisiji početkom kolovoza, voditelj Fox Newsa Tucker Carlson hvalio je čistku koju je izvršio guverner Floride Ron Desantis protiv državnog tužitelja Floride Andrewa Warrena koji podržava Sorosa. Carlson se osvrnuo na DeSantisovu najavu da će ljevičarski državni odvjetnik biti suspendiran, što će stupiti na snagu odmah, jer nije proveo državne zakone.

Vi birate svoje predstavnike koji će uvesti u zakon pravila koja podržavate – rekao je Carlson.

Sami morate stvoriti parametre vlastitog društva. To se zove demokracija. Ali kada državni odvjetnik odlučuje koji su zakoni valjani, a koji ne, to je najosnovnije rušenje demokracije, a Andrew Warren to radi već šest godina.

Rairfoundation.com je izvijestio: Nije iznenađujuće da operativac Georgea Sorosa pokušava uništiti američki pravosudni sustav. Opasni ljevičarski globalist zaradio je milijarde rušenjem vlada i urušavanjem ekonomija. George Soros odlučio je uništiti američki pravosudni sustav i to radi s tužiteljima.


U ovom trenutku, jedan od pet Amerikanaca, što je više od 70 milijuna ljudi, sada živi u jurisdikciji koju nadzire tužitelj kojeg podržava Soros. Sorosevi tužitelji upravljaju gradovima kao što su New York, Chicago, St. Louis, New Orleans, Philadelphia, Los Angeles. Također vode mjesta poput Travis County, Texas; Okrug Hinds, Mississippi; Loudoun County, Virginia; Okrug Chatham, Georgia. Svi oni imaju tužitelje koje podržava Soros.

 

Sorosev utjecaj dolazi u obliku financiranja kampanje.


Novac dolazi iz izvora, zaklada otvorenog društva i povezanih političkih akcijskih odbora i lažnih tvrtki. Nedavna analiza Fonda za provedbu zakona utvrdila je da je ukupno više od 75 tužitelja koje podržava Soros trenutačno na dužnostima u Sjedinjenim Državama. Kako bi te ljude doveo do tih poslova, Soros je potrošio više od 40 milijardi dolara. Često je najveći donator u utrci.


Sorosevi tužitelji odbijaju provoditi zakon protiv zaštićenih skupina. To je njihova prepoznatljiva kvaliteta. To je srce njihove ideologije.


Rezultat toga je puno poziranja, ali još više žrtava ubojstava. Mnogo je ljudi umrlo. Prošle godine Philadelphia je zabilježila najveći broj ubojstava u povijesti. Sveukupno, na nacionalnoj razini, prema FBI-u, broj ubojstava u Sjedinjenim Državama skočio je 30% u 2020. To je najveći jednogodišnji porast ubojstava u američkoj povijesti.


Sve zato što je jedan milijarder odlučio da su zakoni za koje su glasali i koji podržavaju američki građani rasistički. Guverner Floride Ron DeSantis, čovjek kojeg su, za razliku od Georgea Sorosa, zapravo izabrali američki birači, odlučio je smijeniti tužitelja u svojoj državi kojeg podržava Soros i koji nemilosrdno politizira pravosudni sustav u Tampi.


Ime tog čovjeka je Andrew Warren. Warren je šest godina odbijao provoditi zakone koji se Georgeu Sorosu ne sviđaju.


U svojoj izjavi, DeSantis je detaljno opisao neke od nečuvenih slučajeva Warrenovog nepoštivanja vladavine prava; od odbijanja provedbe bilo kakve zabrane operacija promjene spola za maloljetnike, bez obzira na radnje zakonodavstva, do izjave da neće provoditi nikakve zakone o pravu na život na Floridi.


Carlson je dodao da je “Warren odlučio ne provoditi HB 1. To je zakon koji je povećao kazne za izgrednike. Warren je odbio krivično goniti 67 pobunjenika BLM-a (Black Lives Matter) u ljeto 2020. Rekao je da nije bilo narušavanja mira u Tampi, iako ga je svakako bilo, ali je odlučio to ignorirati jer se slagao s njihovom politikom. 

Warren je nedavno odbio krivično goniti člana bande optuženog da je pucao u kuću u kojoj su bila djeca nakon što je pucao u nekog drugog. Štoviše, Carlson je istaknuo Warrenovo ciljanje na kršćanskog pastora koji je uhićen zbog držanja crkvenih službi tijekom covida.

DeSantis je objasnio da se Warren ne može “staviti iznad (postupaka zakonodavnog tijela) i reći da neće provoditi zakone. “Ne biramo ljude u jednom dijelu države da imaju pravo veta na odluke cijele države o ovim važnim pitanjima”, objasnio je DeSantis.


Ustav Floride dao je pravo veta guverneru, a ne pojedinačnim državnim odvjetnicima, pa kada flagrantno prekršite svoju prisegu, kada se postavite iznad zakona, prekršili ste svoju dužnost. Zanemarili ste svoju dužnost i pokazujete nedostatak kompetentnosti za obavljanje tih dužnosti, stoga danas suspendiramo državnog odvjetnika Andrewa Warrena – najavio je DeSantis.

 

Guverner je obećao da njegova administracija “neće dopustiti ovom patogenu koji je bio diljem zemlje da zanemari zakon. Nećemo dopustiti da to dobije uporište ovdje u državi Floridi.”

DeSantisova povijest sa Sorosem


Ovo nije prvi put da se guverner Floride bori protiv Sorosa. U lipnju 2022. DeSantis je upozorio stanovnike Miamija da radijske postaje na španjolskom jeziku koje je kupila skupina koju podržava George Soros planiraju širiti “dezinformacije” svojim eterom.


DeSantis je objavio nekoliko radijskih spotova na španjolskom kako bi upozorio stanovnike da ne kupuju latinoameričke radio postaje koje imaju za cilj dezinformirati zajednicu.

“Guverner Ron DeSantis optužuje Sorosa za širenje prosocijalističke, radikalne agende na Floridi putem internetskog oglasa na španjolskom jeziku koji služi kao PSA stanovnicima Latino Floride koji stoje iza Latino Media Networka”, rekla je DeSantisova administracija u izjavi za Fox News. .


U oglasu Ron DeSantis proziva Georgea Sorosa po imenu, upozoravajući hispanoameričke birače da ljevica pokušava pretvoriti Ameriku u istu vrstu socijalističke nacije od koje su mnogi od njih pobjegli.


„Upozorenje birači! Ljevica preuzima kontrolu nad našim lokalnim medijima”, stoji u prevedenoj verziji oglasa. “Milijarder George Soros, poznat po tome što financira krajnje ljevičarske ciljeve, sada financira kupnju latinoameričkih radio postaja upravo ovdje u Miamiju.”


„Oni dolaze sa svojim ideološkim planom“, nastavlja se u reklami.

Soros i njegovi pristaše znaju što ta zajednica predstavlja u borbi protiv socijalizma u Americi. Ova zajednica neće biti zbunjena. Pod vodstvom guvernera Rona DeSantisa, Florida se suprotstavlja korporativnim medijima i ljevičarskim dezinformacijama.


U listopadu 2018., dok se natjecao za guvernera, DeSantis je upozorio da bi njegov tadašnji protukandidat, gradonačelnik Tallahasseeja Andrew Gillum kojeg podržava Soros, u biti uništio gospodarstvo Floride ako bude izabran postavljanjem dijelova lijevih radikala u državne agencije i odbore.

Mogao bi poslati u našu državnu vladu, znate, aktiviste koje podržava Soros”, rekao je DeSantis o svom protivniku u to vrijeme.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp