Nadbiskup Vigano upozorava svijet: žrtve cjepiva žrtvuju se na Molohovom oltaru

Nadbiskup Vigano upozorava svijet: žrtve cjepiva žrtvuju se na Molohovom oltaru

Poznati nadbiskup Carlo Maria Vigano, upozorio je svijet da se”Žrtve cjepiva i pobačaja izazvanim cjepivom žrtvuju na Molohovom oltaru i pritom upozorio na nadolazeća zla putem tiranije klimatskih promjena.

Dok velika većina kršćanstva uredno i krotko, a često čak i s entuzijazmom, pomaže u uspostavljanju Novog svjetskog poretka, danas poznatijeg kao Veliko ponovno postavljanje, Build Back Better i Agenda 2030, još uvijek postoji šačica ljudi u svakoj denominaciji koji vide što se događa i koji se usude progovoriti protiv toga. 

Nadbiskup Viganò najotvoreniji je protivnik u Katoličkoj crkvi. Viganò sada zauzima neuobičajeno oštar stav prema crkvenim vođama, posebno prema papi Franji, za kojeg kaže da propovijeda heretičko anti-evanđelje i transformirao je crkvu u “sluškinju Novog svjetskog poretka”.

Optužuje Papu, Veliki reset, jezuite, kriminalce zbog cjepiva, izborne kradljivce, masone i njihov rat protiv čovječanstva. I upozorava na Žig zvijeri koji se daje putem mRNA cjepiva.

Duboka crkva i oni koji prihvaćaju oslobađanje od poreza 501(c)(3) sklopili su dogovor s vragom. Izdali su svoju zajednicu dubokoj državi i izdali čovječanstvo.

Dr. Robert Moynihan nedavno je intervjuirao otvorenog talijanskog nadbiskupa Carlosa Mariu Vigana o aktualnim zbivanjima u Katoličkoj crkvi.

Nadbiskup Vigano:

“Sada mi se čini jasnim da se suočavamo s društvenom i vjerskom opsadom. Takozvana hitna pandemija korištena je kao lažna izlika za nametanje cijepljenja i Green Pass-a na simultani i koordinirani način u mnogim zemljama svijeta… Podržavaju ih u ovom pogubnom planu i idu toliko daleko da osuđuju one koji to ne čine prihvaćaju da su podvrgnuti inokulaciji eksperimentalnim genskim serumom, s nepoznatim nuspojavama, koji ne osigurava nikakav imunitet protiv virusa, a da ne spominjemo moralne implikacije povezane s prisutnošću genetskog materijala dobivenog od pobačenih fetusa, što za katolika je više nego dovoljan razlog za odbijanje cjepiva. Mi smo u ratu, ratu koji nije javno objavljen.

Alijansa nije između države i crkve. Već je to između duboke države i duboke crkve. A nadbiskup Vigano je dalje rekao da su nadležni elitisti sposobni manipulirati glasovanjem u svoju korist.

“Prave se da su predstavnici naroda, a zapravo djeluju protiv naroda. Bez ograničenja, ni odozgo, jer su ukinuli božansko porijeklo vlasti onih koji vladaju, ni odozdo, jer ne dopuštaju građanima da biraju svoje predstavnike, osim ako su sigurni da manipuliraju glasovati u vlastitu korist.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp