Svo zlo dolazi od utjecaja šake izdajnika na pozicijama moći

Bogati smo kao Afrika i ovim narodima ovamo ne trebaju ničiji strani interesi i utjecaji da bi “bolje” živjeli već upravo suprotno..!!

Svi oni koji se hvataju za ruske ili američke interese izdajničkim nogama gaze Svetu Zemlju i uvijek su spremni prolijevati krv, širiti bolest i potpirivati mržnju i zlo u narodu.

Bilo koji čovjek bez obzira koliko intelektualan, obrazovan i dobro potkovan bio ako je spreman zagovarati i braniti strane utjecaje huškanjem na podjele i ratove to je izdajnik i poklonik zla, a takvih je puno manje u odnosu na običan narod..

Njih je puno manje, ali su jako opasni jer lakoćom manipuliraju naivnim umovima.

Kada bi ljudi utopljeni u iluzije i crne programe rasvijetlili zlo koje ih obuzima ratovi, podjele i mržnja ne bi bili mogući.

Svo zlo u narodu dolazi od utjecaja šake izdajnika na pozicijama moći koji su tu pomno birani i postavljani kako bi narod osiromašili, opljačkali, raselili, ratovima dotukli a dom svoj i zemlju Svetu predali.

To su vam zagovaratelji i poklonici američkih, ruskih, kineskih i EU interesa koji su svi do jednog kontrolirani od strane crnog zla i to iz jednog centra moći (Antikrista) koji vlada ovim Svijetom putem svoje matrix mreže iluzija, laži i opsjena, a rezultate takvih djelovanja najbolje vidimo u stanju uma kao standardu i kvaliteti života naroda ovih prostora.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp