Skandalozno – Talijanske novine izvještavaju: Zelenskyj iznajmljuje svoju vilu u Toskani Rusima

Skandalozno – Talijanske novine izvještavaju: Zelenskyj iznajmljuje svoju vilu u Toskani Rusima

Dok je ukrajinski predsjednik na početku rata pozivao Italiju da ne prima ruske turiste, čini se da on nema problema s iznajmljivanjem svoje vile u Forte dei Marmi, u Toskani, bogatom ruskom paru.

Vila ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog u Forte dei Marmiju iznajmljena je ruskom paru koji zbog posla živi u Londonu. Vijest koju je objavio “ Il Tirreno ” kruži od sredine kolovoza, otkako je jedna Ruskinja objavila fotografije na kojima se vidi u parku vile u Vittoria Apuani.

To je vila predsjednika Ukrajine, zakletog neprijatelja Moskve i Kremlja. Onaj isti šef države koji je nakon ruske invazije, na početku rata, zagovarao da se ruske turiste ne prima u Italiju i ne blokiraju njihove jahte. No, očito se ponaša prema staroj rimskoj krilatici “Novac ne smrdi” (Pecunia non olet).

Agencija, koja posjeduje ekskluzivna prava ljetnog najma za luksuznu vilu od 4 milijuna eura, navodno je u kolovozu započela pregovore s nekim korejskim turistima koji su bili voljni unajmiti vilu za 50.000-70.000 eura, ali je dogovor propao. Vila je potom iznajmljena na cijeli mjesec kolovoz ruskom paru koji zbog posla živi u Londonu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp