Fauci i službeno podnio ostavku: GOP sada mora nastaviti s pritiskom za njegovim procesuiranjem

Fauci i službeno podnio ostavku: GOP sada mora nastaviti s pritiskom za njegovim procesuiranjem

Piše: Ben Bartee

Direktor NIAID-a Anthony Fauci službeno je podnio ostavku i odlazi u mirovinu :

“Iako odlazim sa sadašnjih pozicija, ne idem u mirovinu. Nakon više od 50 godina državne službe, planiram nastaviti sa sljedećom fazom svoje karijere dok još uvijek imam toliko energije i strasti za svoje područje. Želim upotrijebiti ono što sam naučio kao direktor NIAID-a za nastavak unaprjeđenja znanosti i javnog zdravlja.”

Korporativna ljevica gubi svog vjerodostojnog heroja.

Ova montaža prikazuje neke od najslinavijih felacija koje su korporativni mediji objavili The Science©. Ako ste skloni mučnini kao dugotrajnoj nuspojavi vaše injekcije mRNA genske terapije ili ako jedete, krenite oštro.

Vjerno gledateljstvo MSNBC-a vjerojatno nikad nije vidjelo najgore od Faucija – ili, čak i da jest, ne bi ih bilo briga – kao kada je priznao da je uvijek iznova lagao o nošenju maski i kolektivnom imunitetu i drugim pitanjima od vitalnog javnog interesa za njihovo vlastito dobro:

Nikada ne vjeruj odraslom muškarcu koji baca bejzbol lopticu poput feminiziranog malog djeteta:

Potpišite peticiju za  istragu i kazneni progon Anthonyja Faucija zbog očitog krivokletstva Kongresu.

(To je minimum. To je samo početna točka. Prezauzet sam da bih mogao podnijeti novu peticiju, a krivokletstvo je mnogo lakše dokazati nego zločine protiv čovječnosti.)

To upozorenje na stranu, Fauci treba biti  optužen i procesuiran kao glavni optuženik u Nürnberg II.

Po brojkama, jedan-dva udarca blokada/vaxxa zbog COVID-a bila je u rangu s najvećim zločinima u ljudskoj povijesti:

To je samo okus. Katalogiziranje razaranja koje su društvo i ekonomiju nanijele politike zaključavanja COVID-a/vaxx mandata napunilo bi tomove.

Warlord Fauci bio je glavni zagovornik izolacije/vaxx mandata američke vlade. Ponovno i ponovno i ponovno, pojavljivao se u korporativnim medijima kako bi zastrašio javnost da se pokori.

Kao voditelj NIAID-a, Fauci je, iz birokratske sjene, upravljao i istraživanjem povećanja funkcije koje je vjerojatno iznjedrilo virus kao i istraživanjem mRNA koje je izrodilo smrtonosna “cjepiva”. (CDC je 2021. morao promijeniti značenje “cjepiva” kako bi snimke mRNA definitivno odgovarale.)

Na televiziji je Fauci uvijek iznova prodavao cjepiva kao “sigurna i učinkovita” – što sada znamo, na temelju mnoštva podataka, da nisu.

Kriminalno je navijao za cjepiva za bebe stare od šest mjeseci — unatoč činjenici da  je rizik od smrti djece od COVID-a 2 prema 1.000.000. Ovdje on zavarava i posramljuje roditelje da svoju djecu vaxxiraju pseudoznanošću.

Ovdje Fauci drži palčeve u nadi da američka biomedicinska država nikada neće prestati prisilno maskirati Amerikance u zrakoplovima.

Ovdje se Warlord Fauci vrti oko stavljanja cijepnog mandata kao oružja s kojim bi prisilio na usklađenost odsijecanja vaše mogućnosti slobodnog putovanja Zemljom.

Nakon guranja zaključavanja više od dvije godine, 24. kolovoza. Sotonin ljubimac kućni leprikon tvrdio je da “ništa nisam zatvorio” i istovremeno da zaključavanja koja je on pokrenuo “nisu nikoga nepopravljivo oštetila”:

Nakon vijesti o Faucijevom odlasku, pristalice GOP-a kao što su Sean Hannity i Jesse Watters zaigrali su nogomet, jer jedino što ih zanima je skupljanje jeftinih političkih bodova za njihovu momčad.

Za njih su nepotrebni životi samo pijuni na izbornoj šahovskoj ploči. Ako mogu iskoristiti bijes javnosti kako bi dobili više novca za kampanju i glasova za svoj tim,  to je upravo onako kako igra ide.

Ali umirovljenje gospodara rata Faucija nije pobjeda. Ako je bijednom stvorenju dopušteno da se ušulja u sjenu, da unovči svoju mirovinu i knjiži poslove u udobnosti svog doma, nema prepreke za budućeg Faucia da učini isto ili još gore.

Niti će njegove stotine milijuna žrtava uživati ​​u katarzi kaznene pravde.

Senator Rand Paul – koji nije bio dovoljno agresivan – jedini je kongresnik koji je umočio nožne prste u vodu kako bi se suprotstavio Fauciju zbog njegovog kriminala. Nedavno je obećao da će nastaviti s “punim grlom” istrage  o Faucijevoj umiješanosti u stjecanje funkcije, njegovim zapečaćenim financijskim interesima u “cjepivima” i više, čak i ako Fauci ode u mirovinu.

Ako i kada republikanci osvoje kontrolu u Kongresu 2022., Big Pharma će se  2023. zaokupiti podmićivanjem republikanskih varalica.

Krv novoizabranog kongresmena bit će bačena u DC ekspres lonac. Rijedak je vođa koji se može odvažiti na utrobu zvijeri i zadržati svoju moralnu snagu.

Kad guma izađe na cestu, većina njih će, unatoč svojoj snažnoj anti-Faucijevoj retorici, kleknuti poput beskičmenjaka, korumpiranih siledžija kakvi i jesu.

Trump je obećao isušiti močvaru; no bilo je močvarnije nego ikada kad je otišao.

Ne dopustite im da se izvuku. Zahtijevati akciju. Ako dođe 2023. i ne vidimo akciju protiv Faucija (i svih ostalih miljenika duboke države koji su promicali vaxx/zaključavanje), pojavite se u svim njihovim kućama.

Jedina učinkovita metoda da se političare bilo koje navodne ideologije uvjeri da

Govoreći o krivcima koji su se provukli kroz mrežu, Donald Trump se još uvijek – čak i ovako kasno – nije okajao za svoju ulogu u ubrzavanju warpa.

Nakon što se godinama hvalio operacijom Warp Speed, Trump sada samodopadno tvrdi da mu više nije dopušteno izgovarati riječ “v”, ali i dalje čestita samom sebi što je pridonio neizrecivoj ljudskoj patnji.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp