Bivša nogometna zvijezda otvoreno pita struku zašto mladi sportaši u tolikom broju umiru?

Bivša nogometna zvijezda otvoreno pita struku zašto mladi sportaši u tolikom broju umiru?

Bivša engleska nogometna zvijezda Matt Le Tissier, požalilo se prošli tjedan da nitko ne obraća pažnju na nagli porast broja smrtnih slučajeva sportaša koji se dogodio od uvođenja cjepiva protiv COVID-a.

U razgovoru prošlog četvrtka s Markom Steynom za GBNews, bivša engleska nogometna zvijezda Matt Le Tissier izjavio je da je nedostatak istrage o naglom porastu smrti mladih sportaša skandal, kao i ono što on naziva normalizacijom toga u mainstream medijima.

“Vidio sam toliko ljudi, toliko incidenata mladih, zdravih sportaša koji su kolabirali na terenu”, rekao je Le Tissier Steynu. “I to jednostavno nije normalno, a mediji kao da to normaliziraju i nitko kao da ne obraća pozornost na ovaj veliki porast koji se događa, a nadležna tijela za ove sportove to ne primjećuju ili ne žele primjetiti. Pozivanje istrage mislim da je apsolutno skandalozno.”

“Pokušavao sam i nadam se da ću uskoro dobiti sastanak s moćnicima (nogometa) kako bih im pokušao iznijeti dokaze koji će im pokazati što se događa, jer se čini da oni to sami ne žele istražiti. , i mislim da je to kriminalno”, zaključio je Le Tissier.

Prošle godine zabilježen je nagli porast srčanih udara i bolesti kod desetaka sportaša iz više sportova. Medicinski stručnjaci poput bivšeg potpredsjednika Pfizera dr. Michaela Yeadona povezuju iznenadni početak bolesti s cjepivima. Doista, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) prepoznali  su korelaciju između miokarditisa, opasne upale srčanog tkiva, i mRNA cjepiva za COVID razvijena u lipnju 2021., proglasivši “vjerojatnu povezanost” između to dvoje.

Le Tissier je ranije izrazio zabrinutost zbog uloge cjepiva u iznenadnoj pojavi bolesti u sportu.

Prošlog studenog, nakon što se John Fleck, engleski nogometaš, onesvijestio na utakmici, Trevor Sinclair, bivša engleska nogometna zvijezda i sportski stručnjak, prekinut je u radijskom prijenosu jer je rekao da su ljudi pitali može li se Fleckova bolest povezati s cjepivom. Le Tissier je na Twitteru pozvao na istragu o ulozi koju su cjepiva imala u naglom porastu srčanog udara i bolesti na utakmicama nakon Fleckova kolapsa.

Le Tissier je u prosincu ponovno pitao postoji li veza između cjepiva protiv COVID-a i iznenadnih bolesti kod sportaša nakon što su se još tri sportaša razboljela tijekom utakmica. Le Tissier je u veljači intervjuirao Oracle Films, raspravljajući o naglom porastu srčanih udara i bolesti u atletici kao mogućoj posljedici cjepiva.

Nedavni podaci obdukcije iz više studija pokazali su vezu između miokarditisa i uboda COVID-a, a studija CDC-a koju je u veljači objavio Journal of the American Medical Association (JAMA) otkrila je da je rizik od miokarditisa kod mladih muškaraca bio 133 puta veći nakon uzimanja lijeka Pfizerov metak.

FDA je odobrila zahtjev Pfizera i Moderne za odobrenje hitne uporabe (EUA) novih pojačivača namijenjenih borbi protiv varijante Omicron, oslanjajući se na podatke iz postojećih cjepiva i ispitivanja provedena na miševima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp