Čovjek koji je bio mrtav 20 minuta otkrio što je vidio “s druge strane”

Muškarac koji je umro na punih 20 minuta, progovorio je o svom čudnom iskustvu zagrobnog života, za koje tvrdi da mu je zauvijek promijenilo život.

Scott Drummond, koji je sada u kasnim šezdesetima, imao je samo 28 godina kada je slomio palac u nesreći na skijanju i podvrgnut je rutinskoj operaciji kako bi sanirao ozljedu.

Ali jedna od medicinskih sestara u operacijskoj sali petljala je s Drummondovim kirurškim podvezom i on se prisjetio kako je vrištala: “Ubila sam ga!” dok je trčala iz sobe.

Govoreći o prioritetima u svom životu, Drummond je rekao da je sljedeće čega se sjeća bio osjećaj u ruci i odjednom je lebdio iznad svog tijela gledajući dolje na operacijski stol.

“Gledao sam svaki šav koji mi je stavljen na palac”, rekao je.

Drummond se također prisjetio da je osjećao prisutnost pored sebe. Gledajući unatrag, Drummond je uvjeren da je osoba s njim bila bog.

Bezlično biće zatim je prenijelo Drummonda na polje puno veličanstvenog cvijeća. Objasnio je: “I sjećam se tako živo, nikad se nisam mogao osvrnuti, ili mi je rečeno da se nikad ne osvrćem, a sljedeće čega sam se setio, stajao sam sam u polju gdje je osoba bila tik do mene, ali ja nisam je mogao vidjeti.”

Drummond je nastavio: “Pogledao sam ulijevo i tamo su bila neka velika stabla, i sjećam se da su to bila stabla najneobičnijeg izgleda, imala su dugačka debla s lišćem na vrhu, i bilo ih je mnogo.

“Onda desno od toga, što bi bilo s moje lijeve strane, bilo je divlje cvijeće, divno divlje cvijeće, i bilo mi je do struka.

“I samo se sjećam da sam gledao i vidio kako je cvijeće bilo lijepo, jer nešto u čemu stvarno uživam je rad u dvorištu i vrtu i upravo sam se sjetio da su jarke boje bile veličanstvene.

“Sljedeće što sam shvatio je da je osoba koja me je tamo pratila nestala i da sam bio sam, ali bilo je tako mirno.

Jednom kada je Drummond stigao do oblaka, ruka je provukla kroz njega i rekla mu: “Još nije tvoje vrijeme. Imaš drugih stvari za obaviti.”

Dok se ruka povlačila natrag u oblak, Drummond je bio povučen natrag u svoje tijelo koje je ležalo na operacijskom stolu.

Od tada je Drummond rekao da je “znao da mora biti bolji u svom životu.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp