Pogledajte kako izgleda Posteljica cijepljenih majki: Dr. James Thorp predstavlja uznemirujuće slike

Pogledajte kako izgleda Posteljica cijepljenih majki: Dr. James Thorp predstavlja uznemirujuće slike

Žao nam je ako je naslov ovog posta šokantan. Nažalost, došli smo u vrijeme kada moramo biti otvoreni kako bismo probudili ljude i pozabavili se našom situacijom.

Dr. Naomi Wolf se sinoć pojavila u Warroomu sa Steveom Bannonom kako bi predstavila neke zapanjujuće nove podatke. Sve je teže i teže dijeliti te informacije, ali jedini izlaz iz ove tame je progurati se i shvatiti s čime imamo posla.

Dok mainstream mediji nisu imali problema s Dr. Wolf Kako bi ju zgrabili u trenutku kada se u jednom od timskih izvješća pojavila brzo ispravljena matematička pogreška, mediji zgodno ignoriraju ostatak informacija koje otkriva i objavljuje Daily Clout/Warroom tim. Glavni mediji to ne mogu prihvatiti u oba smjera, a kako alternativni mediji svakim danom postaju sve jači, mi ćemo ovu informaciju sigurno iznijeti u javnost.

Cijepljene posteljice

Bilo je mnogo vijesti i skupova podataka, uključujući one detaljno navedene u samim dokumentima Pfizera, koji ukazuju na velike probleme povezane s plodnošću, uključujući probleme s trudnoćom, neredovite mjesečnice, pobačaje i štetu novorođenčadi i fetusa, što se čini kao napad na cijeli ljudski reproduktivni sustav.

Dr. James Thorp savjetnik je opstetričar i ginekolog s više od 43 godine iskustva u opstetriciji. Tijekom svoje karijere bio je vrlo aktivan u kliničkim istraživanjima i objavio je gotovo 200 studija. dr. Thorp trenutno liječi oko 8000 visokorizičnih trudnoća godišnje. Bio je recenzent velikih medicinskih časopisa i četiri je godine bio član Upravnog odbora Društva za majku i fetalnu medicinu. Služio je u Zračnim snagama Sjedinjenih Država kao ginekolog i opstetričar te je dobio stipendiju za studij medicine. dr. Thorp je svjedočio pred američkim Senatom 2003. za vrijeme Busheve administracije zbog svoje stručnosti u liječenju fetusa kao pacijenta in-utero terapijama. U novije vrijeme Dr. Thorp je svoje istraživanje usredotočio na pandemiju COVID-19,

Dr. Wolf je sažela video intervju u kojem je dr. Thorp pokazao sliku posteljice žene koja je bila u trećem tromjesečju i primila je Pfizerovo cjepivo protiv Covida 8 tjedana ranije. Rekao je da to nije neuobičajeno u posteljici 8 tjedana nakon cijepljenja, te je primijetio obrazac ovog stanja posteljice. Postoji mreža ovapnjenja koja tu ne pripadaju. Bijelo područje oko režnjeva posteljice je kalcifikacija koja je posljedica teške upale. Obično je ovaj nalaz povezan s usporavanjem rasta fetusa, smanjenim volumenom amnionske tekućine i abnormalnim testovima praćenja fetusa. Tamni krug s desne strane može ukazivati ​​na krvni ugrušak.

Ova žena primila je cjepivo protiv covida, a sada ima teško oštećenu posteljicu i ugroženu bebu. FDA, CDC i sam Pfizer snažno su preporučili, au nekim slučajevima i naložili, da trudnice prime cjepivo od Pfizera (na primjer, kako bi zadržale svoj posao). To nije rezultat koji bi se trebao dogoditi s bilo kojim lijekom, a pogotovo ne onim koji je nametnut cijeloj populaciji odjednom i bez odgovarajućih studija.

  1. Chris Flowers, član istraživačkog tima Daily Clout, napravio je ovu sliku koja prikazuje kako bi posteljica trebala izgledati u usporedbi s cijepljenom posteljicom.

Naravno Dr. Wolfa je NYT otkazao i uklonio s Twittera prije više od godinu dana jer je odbacio tvrdnje da su cjepiva protiv Covida sigurna i učinkovita za trudnice i tražio da vidi studije.

Slušajte žene!

Novinarka koja se dugo specijalizirala za problematiku ženskog zdravlja i reprodukcije, dr. Wolf je odavno shvatio da ako želite uhvatiti signale koji dolaze od žena, morate ih slušati. Žene međusobno razgovaraju, a medicinske sestre pogotovo. Anegdote su rano i često izlazile na vidjelo: medicinske sestre pričale su o prijevremenim porodima zbog oštećenja posteljice, a majke o zastojima u razvoju koje su primijetile kod beba rođenih nakon cijepljenja njihovih trudnica.

Sada postoji sve veći broj dokaza o štetnosti cijepljenih žena i njihovih beba, a dr. Thorp je dodan na popis anegdota, priča i dokaza prikupljenih na tu temu. Da dam još samo nekoliko primjera:

  • U travnju se u Epoch Timesu pojavio članaku kojem dr. Thorp je detaljno opisao svoja iskustva kao opstetričara visokog rizika i neviđene promjene koje je doživio od uvođenja cjepiva

“Ono što sam vidio u posljednje 2 godine je bez presedana”: liječnik o nuspojavama cjepiva protiv COVID-a kod trudnica.
Bivši potpredsjednik Pfizera: “Štetni učinci na začeće i sposobnost održavanja trudnoće bili su predvidljivi.” Izvor

  • BBC Škotska izvijestio je o desetogodišnjem vrhuncu smrti novorođenčadi. Od studenog 2021. broj umrlih novorođenčadi naglo je porastao da je nakon toga pokrenuta istraga.

  • Igor Chudovpomno je pratio nagli pad nataliteta u zemljama s visokom stopom procijepljenosti.
  • Alex Berenson iznio je podatke iz Singapurakoji pokazuju nagli pad nataliteta od 9 mjeseci nakon uvođenja cjepiva.

Poziv na akciju

  1. Thorp i Dr. Ryan Cole planiraju zajedno raditi na patološkoj analizi dijelova placente žena cijepljenih tijekom trudnoće i usporediti ih s ultrazvučnim slikama s šiljastim bojenjem proteina. Za to će trebati neki alati, a nadamo se da netko tko ovo čita može pomoći! Za napredak će biti potreban broj kliničara i financijska sredstva. Molimo komentirajte ispod ako možete pomoći.

Ako želite saznati više o Dr. James Thorp, poslušaj ovaj razgovor koji je vodio prošli tjedan. Opisuje kako je promijenio mišljenje o sigurnosti cjepiva protiv Covida – nadamo se da će mnogi drugi učiniti isto.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp