Povlačenje hrane s polica tijekom pandemije preusmjeravalo se u skladišne bunkere za bogate i “elitu”

Povlačenje hrane s polica tijekom pandemije preusmjeravalo se u skladišne bunkere za bogate i “elitu”

Superbogataši i drugi svjetski moćnici imaju spreman “plan bijega” za nadolazeću apokalipsu nestašice hrane, a da čak ni ne troše vlastiti novac na pripremu. Većina “povlačenja” hrane zbog salmonele, i “metalnih krhotina” koje se nalaze u proizvodima, zapravo su samo način da se hrana koja se inaće može pohraniti, preusmjeri u zamrzivače i podrume bogatih i elite, koji se svi temeljito pripremaju za nadolazeću apokalipsu nestašice hrane.

Čak je i Bloomberg News izvijestio da mnogi članovi svjetske elite, uključujući dužnosnike američke vlade, postavljaju podzemne bunkere kako bi preživjeli još jedan svjetski rat, još jednu pandemiju ili nuklearni holokaust.

Najnovije povlačenje hrane koje se uklapa u ovaj kontekst je povučena smrznuta pizza iz Home Run Inn Frozen Foods-a, koja kaže da je pronašla više od 6000 kg smrznute pizze koja je “bila kontaminirana stranim materijalima, posebno metalom”. I pogodite tko se sada sprema za sljedeću prijevaru? Da, tako je, Bill i Melinda Gates ne mogu dovoljno brzo napuniti svoje bunkere smrznutom hranom i čistom vodom za sljedeću pandemiju. Koliko je još povlačenja hrane lažirano?

Nema izvješća o ozljedama ili nuspojavama od potrošača koji gutaju metalne krhotine u pizzama, možda zato što se radi o prijevari o povlačenja hrane

Nema potvrđenih izvješća o ozljedama ili nuspojavama koje bi proizašle iz konzumiranja Home Run Inn Frozen Foods pizza koje sadrže metalne krhotine. Možda nitko od njih nije pojeden i svi su sasvim u redu, pohranjeni u bunkerima za zamrzavanje kako bi ih elita pojela tijekom nadolazeće Plandemie II. Jeste li zabrinuti zbog majmunskih boginja? Sada spremite zalihe u svoj zamrzivač. Zabrinuti ste zbog wuhanske Omicron varijante gripe koja skače sa šišmiša? Opskrbite se onim “opozvanim” smrznutim pizzama.

Jeste li već pripremili svoj bunker sudnjeg dana ? Što čekate, dan kada nema zaliha da to učinite? Hrana koja se “povlači” i nestaje iz opskrbnog lanca preusmjerava se u elitne bunkere diljem svijeta dok ovo čitate. Uber bogati plan pred vama, kupovina hrane, filtera za vodu, oružja, streljiva, alternativnih izvora energije, satelitskih telefona i još mnogo toga.

Ratovi za vodu sada izbijaju diljem svijeta kako elitisti planiraju unaprijed

Ako ne mislite da se planiraju i erozija opskrbnog lanca, masovna inflacija i nestašica hrane, onda ste naivni. Pažljivo pogledajte kako se sve ruši i zašto, i vidjet ćete da je sve tako pažljivo izmanipulirano. Elitisti zaduženi za vladu, Big Ag i Big Pharma stvaraju nestašice u svim područjima, uključujući hranu, čistu vodu, gnojivo, gorivo, novac i prirodne lijekove.

Nisu počeli samo ratovi za vodu, već i ratovi za hranu i ratovi za oružje. Većina novca i oružja koji idu u Ukrajinu su preusmjereni, ukradeni, preusmjereni elitistima i krijumčarima. Bidenova administracija koordinira svu ovu korupciju.

Kad jezera presuše i rijeke presuše, možete se kladiti u svoje posljednje zlato da će elitni bunkeri biti dobro opskrbljeni čistom, pitkom vodom za apokalipsu. Ne sumnjajte u to.

Pandemija (plandemija) bila je samo predokus stvari koje dolaze. Sjećate li se nestašice toaletnog papira? Sjećate li se nestašice plina i onih vodova?

Pripremite se na kilometarske redove u supermarketima, koji traju svega nekoliko dana, dok se te police potpuno ne opuste. Pa što? Kamioni će prestati isporučivati ​​kad ostanu bez goriva, a ako internet padne, nitko više neće imati pristup svom novcu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp