WEF Klausa Schwaba prosvjeduje zbog “kritičara” kojima smeta njihova agenda

WEF Klausa Schwaba prosvjeduje zbog “kritičara” kojima smeta njihova agenda

Kritika nikada nije bila ugodna, ali Svjetskom ekonomskom forumu ne sviđa se kako ih kritičari opisuju i kako ocjenjuju njihovu globalističku agendu.  Visoki dužnosnik WEF-a je izjavio da kritičari “ne bi smjeli govoriti” o njihovoj globalističkoj organizaciji na pogrdan način.

Visoki dužnosnik Svjetskog ekonomskog foruma požalio se da globalistička organizacija prima previše kritika, zahtijevajući da se kritičari umjesto toga bave važnijim pitanjima od “teorija zavjere”.

Adrian Monk, glavni direktor Svjetskog ekonomskog foruma (SEF) i bivši novinar, kritizirao je političare koji su dovodili u pitanje političke prijedloge globalističkog tijela, posebno u Kanadi, gdje je nacionalna rasprava o WEF-u uzela maha tijekom prošle godine usred pandemije.

Nažalost, Kanada je jedno od onih mjesta gdje… postoji ranjivost na dezinformacije. To je otvoreno društvo. I … ta određena linija dezinformacija ušla je u mainstream,” rekao je Monk za kanadske medije.

“Znate, stvarno ima većih problema o kojima treba razmišljati.

To je stvarno bilo nešto što su pokupili neki državno sponzorirani akteri dezinformiranja i zaživjelo vlastitim životom u nekim zemljopisnim područjima” – dodao je Monk.

Monk je dalje ustvrdio da je pojam “Veliko resetiranje” (Svjetski ekonomski forum, odnosno njegov tvorac Klaus Schwab, smislio je upravo taj pojam) zapravo samo bezazlena tema nastala tijekom pandemije covida koja ne zaslužuje nikakvu pravu pozornost .

Ideja je također bila pokušati navesti ljude da razmišljaju o trošenju na dugoročne stvari koje bi pomogle u borbi protiv klimatskih promjena, koje bi pomogle u prekvalificiranju poslova i svim vrstama većih, dugoročnih… izazova razdoblja – rekla je Catherine Cullen, voditelj emisije The House na radiju CBC.

Monk je tada sugerirao da je svatko tko se usuđuje kritizirati Svjetski ekonomski forum antisemit.
Divim se svakome tko odluči svoj život posvetiti javnom životu – rekao je.

To nije lak put, ali mislim da političari  trebaju vrlo pažljivo sagledati jezik koji koriste i odakle neke od ovih stvari dolaze i dolaze li iz mjesta… dezinformacija, a posebno antisemitizma.

Mislim da bi se trebali jako dobro pogledati u sebe i jako se oštro pogledati u ogledalo, zaključio je ovaj visoki dužnosnik WEF-a.

Normalno, ovaj intervju za kanadske medije Adriana Monka je samo za naivce koji bi trebali “progutati” globalnu agendu WEF-a, o tobože boljem svijetu koji nam on nudi.

Kakav je taj “vrli, novi svijet” koji nam oni nude, imamo prigodu uvjeriti se svakoga dana kada nam u pošti dođu računi.

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp