Vlasti u Kini koriste dronove sa kamerom i zvučnicima kako bi kontrolirali zaključane građane

Što se tiče Kine i brutalnosti trulog komunizma, navikli smo na sve. Od vađenja organa zatvorenicima koje preprodaju bogati komunistički čelnici do ukidanja karikatura jer nisu primjereni kineskom društvu.

Također smo navikli, barem u zadnje 3 godine, gledati najbrutalnije mjere borbe protiv COVID-19, koji je “slučajno” došao iz Kine i koji unatoč tim mjerama ne može napustiti “tu Kinu”. 

Ono što smo također vidjeli u nedavnim videima ludila kineskih vlasti i totalitarnog režima koji prijeti preliti se na cijeli svijet u obliku Velikog resetiranja za koje se zalaže Svjetski ekonomski forum je kontrola građana uz pomoć K9 roboti (psi roboti) koji se mogu vidjeti kako šetaju ulicama gradova i apeliraju na poštivanje mjera.


U posljednjem izljevu orwellizma komunističke vlasti ipak nisu uspjele spriječiti da video nastao u Kini ugleda svjetlo ostatka svijeta, a u videu možete vidjeti i čuti kako se osim robotima Kina sada služi dronovi kojima upravlja umjetna inteligencija i upozoravaju građane da se pridržavaju karantene. Ovo je snimljeno u gradu Wuxi, provinciji Zhejiang.

Niste znali? U Kini je danas oko 20 milijuna ljudi zatvoreno zbog COVID-a, a nedavno je jedan kvart u jednom od njihovih gradova zatvoren bez ijedne zaražene osobe.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp