Prof. Bhakdi poručio: Dokazi o oštećenju krvnih žila i organa od mRNA Covid cjepiva su nepobitni

Prof. Bhakdi poručio: Dokazi o oštećenju krvnih žila i organa od mRNA Covid cjepiva su nepobitni

Od upale vaskularne stijenke preko lezija limfnih organa i neidentificiranih stranih tijela do znakova generalizirane aktivacije imunološkog sustava protiv endogenih struktura – patohistološki fenomeni kod osoba umrlih nakon cijepljenja protiv Covida su raznoliki. Prof. Sucharit Bhakdi kombinira nalaze patologa Dr. Arne Burkhardta o uzročno-posljedičnom nizu od injekcije do ponekad smrtonosnog ishoda i ponovno poziva na trenutni prekid svih cijepljenja protiv Covida 19.

  • U trenutnom članku ” Oštećenje krvnih žila i organa izazvano mRNA cjepivima: neoboriv dokaz uzročnosti“,  Michael Palmer i prof.dr. Sucharit Bhakdi sažimaju nalaze studija i obdukcija pacijenata koji su umrli nakon cijepljenja protiv Covid-19.

    mRNA cjepiva ne ostaju na mjestu ubrizgavanja. Putuju cijelim tijelom i nakupljaju se u raznim organima.
  • Covid cjepiva temeljena na MRNA induciraju dugotrajnu ekspresiju SARS-CoV-2 spike proteina u mnogim organima.
  • Ekspresija proteina izazvana cjepivom izaziva upalu sličnu autoimunoj.
  • Upala izazvana cjepivom može dovesti do ozbiljnog oštećenja organa, osobito krvnih žila, ponekad sa smrtnim ishodom.

Dokazi predstavljeni u ovom radu pokazuju, kažu autori, uzročni lanac od ubrizgavanja cjepiva do brze distribucije cjepiva kroz krvotok, do široko rasprostranjene ekspresije šiljastih proteina istaknutih u krvnim žilama i do autoimunih upala i oštećenja organa. Sve u svemu, ova se cjepiva više ne mogu opisati kao “eksperimentalna” – “eksperiment” je doveo do katastrofe koju su mnogi liječnici predviđali od samog početka. Zato nužno treba podnijeti zahtjev za prestankom cijepljenja protiv Covid-19 i oduzimanjem svih dozvola i prava korištenja .

Patolog dr Burkhardt prvenstveno je odgovoran za dokaze

Izvanredno postignuće priznatog patologa dr . Arne Burkhardta o pitanju u kojoj su mjeri cijepljenja protiv Covida 19 odgovorna za oštećenje zdravlja i smrtnost ljudi. Burkhardt nije znao što očekivati ​​kada je na zahtjev rodbine pristao pregledati preminulog, u čijoj je smrti cijepljenje protiv Covida-19 možda imalo ulogu. Nakon samo nekoliko ispitanih slučajeva postalo je jasno da su stvari u kontekstu cijepljenja drugačije nego prije. Rezultati su bili prilično zabrinjavajući, a patolog se suočio s valom upita.

Od tada se puno toga dogodilo. Pokrenuta je patološka konferencija. Patolozi mogu pronaći savjete i prijedloge za obdukciju potencijalnih žrtava cijepljenja u MWGFD -ovom uredu za registraciju umrlih od cijepljenja. Burkhardt i njegov tim čak su uspjeli detektirati cjepivom inducirane spike proteine ​​u mozgu. Sukladno tome, jasan zaključak: Svaki nastavak cijepljenja protiv Covida 19 je kriminal. Međutim, patolog se ne umara od suočavanja s vlastima , postavljajući detaljna pitanja proizvođačima cjepiva , držeći predavanja i prezentirajući svoja otkrića političarimate apelirati na donositelje odluka. Optužbe za neznanstvenost se odlučno i činjenično opovrgavaju.

Brojne ozljede i oštećenja kod pokojnika

Dana 10. kolovoza 2022. godine odvjetnik Dr. Holger Fischer ” Opći sažetak utvrđenih oštećenja tkiva”. Ova “Reutlingenova studija” privremeni je rezultat patoloških ispitivanja prof. dr. Burkhardt i tim.

Dokumentu možete pristupiti putem ove poveznice: Ažurna kompilacija rezultata patološkog skupa

Znanstvenici navode sljedeće (naglasak autora):

“U drugim pregledima više od 51 osobe umrle u vezi s Covid “cijepljenjem pronašli smo dolje navedene patohistološke fenomene – ne kod svih umrlih i to u različitim oblicima. Analogni nalazi mogu se dobiti i iz uzoraka biopsije:

¨ Upala vaskularne stijenke manjih žila u smislu endotelne bolesti, osobito u srcu, plućima i mozgu, koja uključuje i vaskularnu obliteraciju.

¨ Upala stijenke žile i poremećaji teksture velikih žila (arterije, arterije i glavna arterija (aorta) s limfocitnim vaskulitisom, perivaskulitisom i medijanekozom. To može dovesti do poderotina u stijenci žile (disekcija) s krvarenjem između slojeva, ali i do probojnog krvarenja (perforacije) iz žile .

¨ Sužavanje i pomicanje lumena žile zbog atipičnog stvaranja tromba i zadebljanja stijenke žile povezanog sa skladištenjem. Tipični trombovi sadrže crvena krvna zrnca, trombocite i fibrin. Međutim, druge tvari su očito uključene u trombove pronađene nakon cijepljenja protiv Covida. Sumnjamo da su to krivo presavijeni proteini povezani s prionima – tvari slične amiloidu.

¨ Ove “šiljaste amiloidne naslage” nalaze se ne samo u potpuno razvijenim trombima, već iu stjenkama krvnih žila – s/u slučaju oštećenja endotela. Pretpostavlja se da su ove inkluzije slične amiloidu formirane od djelomično sličnog šiljastog proteina izazvanog cjepivom (tzv. funkcionalni amiloid). Problem je u tome što te proteine ​​tijelo ne može razgraditi pa se povezuju s poznatom rijetkom bolešću povezanom s kroničnom upalom – amiloidozom.

¨ Miokarditis , pretežno limfocitni. Limfocitna upala nalazi se u autoimunim, odnosno virusnim, upalnim procesima, za razliku od granulocitne upale koja se nalazi nakon srčanog udara.

¨ Lezije limfnih organa (slezena i limfni čvorovi) kod kojih smo pronašli znakove aktivacije s nastankom pseudolimfoma, ali i simptome deplecije („iscrpljenost“ limfnog tkiva zbog prekomjerne aktivacije limfocita, deplecije potrošnje). Slučaj želučanog malignog velikostaničnog limfoma B-stanica s neuobičajenim limfocitnim stromalnim odgovorom nakon cijepljenja pokazao je snažnu ekspresiju proteina u stromalnim stanicama, ali ne i u neoplaziji

¨ Čini se da poremećaji teksture stijenke koji se nalaze u arteriolama i arterijama drugih organa razvijaju posebnu karakteristiku s pravilnim raslojavanjem u slezeni, što je poznato kao “arteriolna bolest kože luka” (arteriolska bolest kože luka) kod autoimunih bolesti. Ponekad se nađe i ograničena nekroza slezene, infarkti i perisplenitis (upala oko slezene).

Neidentificirani strani predmeti unutar i izvan krvnih žila u raznim organima kao što su srce, pluća, mišićno tkivo, jetra, gušterača, ali posebno u i oko žila slezene, moguće složene formacije kolesterola, šiljastih proteina i fibrina. Na temelju količine materijala, to ne bi trebao biti strani materijal/kontaminacija iz cjepiva. Trenutno su u tijeku i daljnja istraživanja.

¨ Alveolitis s difuznim oštećenjem alveola u pretežno limfocitnoj intersticijskoj pneumoniji, vjerojatno uzrokovan endogenim alergijama

¨ Znakovi generalizirane aktivacije imunološkog sustava prema endogenim strukturama u smislu autoimune reakcije . Ovdje se neki folikularni, tj. nodularni, limfocitni infiltrati nalaze na atipičnim mjestima, tj. izvan limfnih organa (“limfocitni amok”). Takve lokalne limfocitne upale pronašli smo u brojnim nelimfnim organima tijela, kao što su srce, pluća, štitnjača, žlijezda slinovnica, bubrezi, retroperitonealno masno tkivo, mišići, jetra, gušterača, jajnici, prostata i testisi.

U mozgu smo pronašli sliku limfocitnog encefalitisa povezanog s transfekcijom, kao i limfocitni vaskulitis i žarišnu destrukciju intracerebralnih i subarahnoidalnih krvnih žila. Primjećuju se manja krvarenja u stijenkama žila, koja mogu ostati asimptomatska i očito su povezana s kratkotrajnim izbivanjima. Međutim, nije neuobičajeno da se pojave smrtonosna krvarenja u mozgu ili subarahnoidalna krvarenja, sa ili bez aneurizme arterija cerebralne baze. Fokalni limfocitni infiltrati se također mogu naći u dura mater u kontekstu “divljanja limfocita”. Nekroza hipofize koju smo uočili također može biti jedna od manifestacija (centralna točka prebacivanja između mozga i hormonskog sustava).

¨ Funkcionalne amiloidne naslage u i oko krvnih žila, posebno u mozgu, sugeriraju povezanost s neurodegenerativnim bolestima poput Alzheimerove bolesti, koje se očito sve češće primjećuju kod ljudi cijepljenih protiv korone.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp