Zaljubljenik u cjepiva Justin Bieber otkazao turneju zbog fizičkih i psihičkih problema uzrokovanih paralizom lica

Zaljubljenik u cjepiva Justin Bieber otkazao turneju zbog fizičkih i psihičkih problema uzrokovanih paralizom lica

Kanadski pjevač Justin Bieber otkazao je svjetsku turneju u utorak, navodeći kao razlog probleme s fizičkim i mentalnim zdravljem. Justin Bieber šokirao je svoje obožavatelje u lipnju kada je otkrio da ima paralizu lica.

Iako nema nepobitnih dokaza da su gospodin i gospođa Bieber primili covid injekcije. No reperica Nicki Minaj odbila je prisustvovati godišnjoj Meta Gali, popularnom modnom događaju u New Yorku 13. rujna 2021., jer je bio potreban dokaz o cijepljenju. No zato su događaju uredno prisustvovali i Justin i Hailey Bieber.

Bieber je u lipnju otkazao neke od svojih sjevernoameričkih nastupa zbog tjeskobe uzrokovane paralizom lica.

“Kao što vidite, ovo oko više ne trepće. Ne mogu se nasmiješiti s ove strane lica. Ova nosnica se ne miče”, rekao je Bieber u videu koji je objavio na Instagramu.

“Dakle, za one koji su frustrirani mojim otkazivanjem sljedećih emisija, jednostavno sam fizički, očito, nesposoban to učiniti” , rekao je. “Ovo je prilično ozbiljno, kao što vidite. Volio bih da nije tako. Ali očito mi tijelo govori da usporim.”

Bieber je u utorak prekinuo ostatak svoje svjetske turneje zbog fizičkih i psihičkih problema uzrokovanih njegovom “tjeskobom zbog paralize lica”.

TMZ izvještava:

Justin Bieber prekida svoju svjetsku turneju… i kaže da bi mu zdravlje trebalo biti prioritet.

Bieberova turneja – Justice World Tour – traje od ožujka, ali preostalo je još 70 nastupa koji će trajati do ožujka 2023., a to su nastupi koji su za sada odgođeni.

Čini se da je Bieber rekao da je dio razloga za suspenziju fizički, a dijelom psihički.

Rekao je, nakon nedavnog nastupa u Brazilu: “Nakon što sam sišao s postolja, iscrpljenost me svladala i shvaćam da mi sada zdravlje mora biti prioritet.”

Nastavio je… “Pa ću za sada uzeti pauzu od turneje. Bit će dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim.”

Izvor s izravnim saznanjima kaže za TMZ da je glavni razlog za suspenziju mentalno zdravlje… Justin se posljednjih godina borio i to je uzelo svoj danak. Drugi razlog je njegova nedavna zdravstvena zabrinutost zbog koje mu je lice djelomično paralizirano.

Ranije ove godine, supruga Justina Biebera, Hailey Bieber, hospitalizirana je sa “simptomima sličnim moždanom udaru”.

25-godišnja manekenka hospitalizirana je u Palm Springsu u Kaliforniji u ožujku , gdje su joj liječnici pronašli krvni ugrušak u mozgu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp