Niz smrti sportaša se nastavlja: 21-godišnji ragbijaš iznenada je preminuo nakon što se srušio

Niz smrti sportaša se nastavlja: 21-godišnji ragbijaš iznenada je preminuo nakon što se srušio

Još jedna smrt mladog sportaša!

Obrambeni igrač ragbija s Ouachita Baptist University (OBU) u Arkansasu iznenada je preminuo u nedjelju nakon što je kolabirao i srušio se, navodi se u priopćenju škole. U svijetu je trenutno an sceni čitav niz iznenadnih smrti mahom mladih sportaša koji su svi od reda bili cijepljeni. Režimska medicinska struka okreće glavu od ovog problema a mainstream mediji o tome ne smiju napisati niti jedno jedino slovo.

Obrambeni igrač Clark Jarbrough (21) preminuo je u nedjelju nakon “iznenadnog kolapsa”.


Uzrok smrti je nepoznat.


“Danas zajednica Ouachita oplakuje gubitak Clarka Jarbrougha, koji je jutros preminuo nakon iznenadnog kolapsa”, objavio je OBU na Twitteru.

“Molimo vas da nam se pridružite u molitvi za njegovu obitelj i prijatelje. Više informacija o okupljanjima u kampusu nakon ove tragedije bit će objavljeno uskoro”, zaključuje se u objavi.

Jarbro je član Ouachita Tigersa od 2019., navodi se na službenoj web stranici tima.

“American Conference All-American Honorable Mention… Igrao u svih 11 utakmica… Završio sezonu s 27 nadigravanja, 1,5 za poraz, i jednim bacanjem kvoterbeka… Imao sedam nadigravanja najviše sezone i 0,5 za poraz u domaćoj pobjedi nad Arkansas Techom,” prema web stranici Ouachite.

Jarbro je bio iz Roulettea u Texasu i bio je član Baptističke crkve Mt. Pisgah u Richardsonu, Texas. Radio je u Brookshires Food & Pharmacy, stoji u komentaru na Facebooku.

Opisivali su ga kao vrlo pametnog i lijepo odgojenog mladića.

Nakon njegove smrti, pljušte poruke sućuti i poštovanja.

Postoje samo neki ljudi u životu koji ti zauvijek dirnu srce… ova prekrasna duša bila je najbolji prijatelj mog sina.. bio je stvaran, bio je ljubazan, bio je dobar i nikada nije dopustio da se itko oko njega osjeća izostavljenim ili nevažnim. Naša srca su u šoku i tugujemo za obitelji Jarbro. Danas tražim da se moli za naše prijatelje, u ovom teškom vremenu. Neka naša usko povezana zajednica podrži Matta i dječake! Volimo te Clark!! Zauvijek ćeš biti u našim srcima“, napisala je Naomi Anderson u objavi na Facebooku.

Nogometno osoblje NWOSU-a, tim i zajednica duboko su ožalošćeni saznanjem o gubitku Clarka Jarbrougha iz Ouachite Baptista do iznenadnog kolapsa. Uz vas smo, dečki, i izražavamo sućut prijateljima i obitelji Jarbrougha,” napisao je Northwest Oklahoma State Ranger.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp