Skandalozno! Učitelj osuđen jer je odbio dječaka oslovljavati kao djevojčicu

Skandalozno! Učitelj osuđen jer je odbio dječaka oslovljavati kao djevojčicu

Enoch Burke  je konzervativni učitelj koji polemizira s  važećim načelima svoje škole, srednje škole Wilson’s Hospital u Multyfarnhamu. To je škola koju vodi Irska crkva. Burke predaje njemački, povijest i politiku. Jedan od njegovih razreda navodno pohađa “transseksualni” učenik koji je želio da ga učitelj zove djevojkom, odnosno da mu se obraća kao djevojci, u ženskom rodu. Burke je to rezolutno odbio – ignorirajući pritom sve relevantne opomene školskog odbora. To je otišlo toliko daleko da je škola zabranila Burkeu ulazak u školsku zgradu. Učitelj nije prihvatio ovu uputu jer nije vidio nikakvu nepravdu s njegove strane u odnosu na pravila i načela škole. Nastavio je dolaziti na posao svaki dan – što je dovelo do sudskog spora.

Sudac je naredio Burkeu da se drži dalje od škole. Učitelj se nije pridržavao ni ove upute, zbog čega mu je određena “zatvorska kazna na neodređeno vrijeme”.

Dužnosnici tvrde da je Burke zatvoren zbog nepoštivanja suda, a ne zbog svojih uvjerenja. No, to nije cijela istina, budući da sudski nalog navodi pritvor dok se Burke “ne riješi svog prijezira”Dakle, istina je da se od mladog učitelja radi primjer kako bi se populaciji pokazalo da se moraju prikloniti ljevičarskim rodnim zabludama.

U međuvremenu, Burkeovo zatvaranje uznemirilo je čak i okorjele rodne ideologe. Međunarodna nevladina organizacija Genspect, koja promiče rodnu ideologiju, objavila je na Twitteru da treba zaštiti slobodu govora: “Prisilni govor je podmukao koncept koji se mora zaustaviti.” Grupa je dala izjavu unatoč tome što nije dijelila Burkeova mišljenja ili uvjerenja. Incident se nikada ne bi dogodio da učitelj nije bio prisiljen nekoga oslovljavati s “zamjenicama”. Genspect  smatra da su svačija uvjerenja jednako važna i da se moraju poštovati.

U kršćanskoj Bibliji definitivno ne postoje 72 spola. Osim toga, ne može se predvidjeti hoće li u vrlo kratkom vremenu biti izmišljeno više rodova, kojima se ljevičarski aktivisti mogu osjećati dijelom. Prema tome, Enoch Burke je mučenik vjere koji je spreman ići u zatvor zbog svojih uvjerenjaNjegov slučaj pokazuje ludost društva koje je spremno zatvoriti ljude iz beznačajnih razloga.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp