Srednjoškolski nogometni tim odaje počast 11-godišnjem dječaku koji je iznenada preminuo prije početka sezone

Srednjoškolski nogometni tim odaje počast 11-godišnjem dječaku koji je iznenada preminuo prije početka sezone

OKRUG UNION, NC – Srednjoškolski nogometni tim okruga Union odaje počast 11-godišnjem dječaku koji je kod njih ostavio trajan dojam prije nego što je iznenada umro samo nekoliko mjeseci nakon što se pridružio timu. Koliko će se još iznenadnih smrti morat dogoditi, da roditelji shvate kako te injekcije ubijaju njihovu djecu?

Od trenutka kad je započela sezona nogometne momčadi, njihova je misija bila jasna. Možda čak i važnije od načina na koji igraju je za koga momčad igra.

“Želimo da to bude veće od samog nogometa,” rekao je John Arthur, glavni nogometni trener šestog razreda. “Cijelo vrijeme ohrabrujem djecu. Ovo je bratstvo. Eli je uvijek s nama.”

Eli Svonovec imao je osmijeh koji se često mogao vidjeti kroz njegove oči. Njegovi prijatelji šalili su se da je jedanaestogodišnjak jedan od najsmješnijih ljudi koje ste ikada sreli.

“Bio je stvarno smiješan, prisjetio se svog pokojnog prijatelja 12-godišnji Connor Hix.

Svonovec je također bio netko tko je gotovo odmah stekao prijateljstva.

“Bili smo na istom području. Ista klasa i bila mi je čast što sam ga imao prilike upoznati i družiti se s njime”, rekao je Hix.

11-godišnji Vincent Buckowsky se složio. “U drugom razredu ja i moj prijatelj Garrett smo se puno družili, a onda je Eli došao u našu školu. Počeo se igrati s nama na školskom odmoru i samo smo se sprijateljili,” rekao je Buckowsky.

Eli Svonovec Srednjoškolski nogometni tim okruga Union odaje počast 11-godišnjem dječaku koji je ostavio trajan dojam prije nego što je iznenada preminuo samo nekoliko mjeseci prije nego što se pridružio timu.

Uspomene koje sada stvaraju drže ih bliskima. Dana 30. svibnja iznenada je preminuo Eli Svonovec. 11-godišnjak je bio samo nekoliko mjeseci udaljen od pridruživanja nogometnom timu šestog razreda srednje škole Marvin Ridge. Njegova obitelj je rekla da je volio nogomet.

“Igrači mi govore sve o njemu – kako je bio sjajno dijete, kako je bio impresivan,” rekao je trener Arthur.

Arthur je rekao da je treniranje Mavericksa imalo veliki utjecaj na njegov život.

“Bilo je to stvarno uznemirujuće iskustvo za mene”, rekao je Arthur. “Nisam znao odakle početi osim od nule.”

Mavericksi su cijelu svoju sezonu počeli posvećivati ​​Eliju, a čak su imali i čudnu uspomenu.

“Sjećam se da sam čitao njegovu osmrtnicu i na samom kraju piše ‘kečap je najbolji začin na svijetu’ i stvarno sam uživao u tome,” rekao je Arthur smijući se. “Samo me nasmijalo. 
Čovječe, to bi bilo nešto super za uključiti.” I jesu. Za vikend na Praznik rada, tijekom prve utakmice, Mavericksi su na teren izveli 10 igrača umjesto 11. Posljednje mjesto bilo je rezervirano za Elia.

“Shvaćaju da je veći od njih samih”, rekao je Arthur. “Prošli smo tjedan imali touchdown koji je postigao jedan od njegovih najboljih prijatelja, a on pokazuje u nebo i smatram da je to tako dirljivo – ne srcedrapajuće, ali dirljivo samo zato što je stvarno toliko utjecao na tu djecu.”

Tim šestog razreda Marvin Ridge također je osnovao nogometni fond u Elijevu čast. Sve donacije idu u svrhu stvaranja trajne uspomene za 11-godišnjaka u sklopu njegova programa.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp