Podaci o životnom osiguranju pokazuju: Smrtnost osoba između 35 i 44 godine udvostručila se u 2021. godini

Podaci o životnom osiguranju pokazuju: Smrtnost osoba između 35 i 44 godine udvostručila se u 2021. godini

Osiguravajuće Društvo aktuara (SOA) procijenilo je podatke iz 2,3 milijuna smrtnih zahtjeva podnesenih američkim životnim osiguravajućim društvima – sa šokantnim rezultatima: u srpnju, kolovozu i rujnu prošle godine bilo je dvostruko više smrtnih slučajeva među osobama od 35 do 44 godine starosti nego što se očekivalo. Značajan porast mortaliteta također je evidentan u ostalim dobnim skupinama.

Podaci dolaze iz 20 od 21 najveće tvrtke za životno osiguranje u SAD-u. SOA je analizirala podatke o smrtnim slučajevima prijavljenim prema policama grupnog životnog osiguranja tijekom “pandemičnih” mjeseci od travnja 2020. do ožujka 2022. Cilj je bio analizirati utjecaj Covida na smrtnost. Za usporedbu su korišteni podaci iz tri godine prije Covid krize.

Zahtjevi za smrt za odrasle u dobi od 35 do 44 godine u srpnju, kolovozu i rujnu 2021. bili su 100 posto veći od očekivanog. Smrtnost u dobnoj skupini od 25 do 34 godine bila je 78 posto iznad očekivane razine u trećem kvartalu 2021., a među osobama od 45 do 54 godine za 80 posto. Za odrasle u dobi od 55 do 64 godine to je bilo 53 posto više nego što se pretpostavljalo na temelju prethodnih godina.

Prema izvješću, dok je Covid-19 igrao određenu ulogu u većini prekomjernih smrtnih slučajeva među odraslim osobama starijim od 34 godine, zapanjujuće je da je na pitanje samo jedno društvo za životno osiguranje navelo da je Covid zabilježen kao uzrok smrti samo kada smrtovnica je zapravo izjavila da je to glavni uzrok smrti.Ostali su naveli Covid kao uzrok smrti čim je bilo gdje naveden u smrtovnici. Stoga se mora pretpostaviti da je nezanemarivi udio smrti pogrešno pripisan SARS-CoV-2 – kao što je to često slučaj.

Posebno su zaposlenici u raznim firmama sve više umirali – zahvaljujući obveznom cijepljenju?

Zanimljivo je i da su povećanu stopu smrtnosti imali posebno bijeli ovratnici – odnosno oni koje su poslodavci tjerali da se cijepe protiv Covida i uglavnom su popustili zbog straha od gubitka posla. Ne pomaže ni to što SOA uvjerava javnost da njihovi podaci ne pokazuju nikakve uzročne veze između smrtnosti i cjepiva protiv Covida.

Edward Dowd, upravitelj hedge fonda koji je posljednjih mjeseci proučavao prekomjernu smrtnost, rekao je za Epoch Times da su stope smrtnosti posebno među mladima alarmantne. Ističući da je broj smrtnih slučajeva dosegao vrhunac otprilike u vrijeme kada je Bidenova administracija naložila kontroverzna cjepiva protiv Covida za medicinske ustanove i tvrtke s više od 100 zaposlenika: “Pa, svi znamo što se dogodilo u kolovozu, rujnu i listopadu. To su bili Bidenovi mandati 9. rujna, a mnoge su tvrtke preduzele te mandate.”

Robert Malone poručio: ​​​​Odmah zaustavite cijepljenje!

Istraživač mRNA dr. Robert Malone poziva da se istraži prekomjerna smrtnost i zaustave kampanje cijepljenja: “Ako vidimo takvu prekomjernu smrtnost — u osnovi, ako provedete kliničko ispitivanje i vidite tu vrstu prekomjerne smrtnosti, zaustavite studiju. I istražite uzrok prije nego nastavite. A kada plasirate lijek s takvim podacima, općenito prestanete distribuirati lijek dok to ne riješite.”

Malone navodi talidomid i lijekove za snižavanje kolesterola kao primjere katastrofalnih neuspjeha farmaceutske industrije do danas: Talidomid je bio lijek protiv jutarnjih mučnina propisivan malom broju trudnica u Sjedinjenim Državama kasnih 1950-ih i ranih 1960-ih za liječenje jutarnjih mučnina. bolest, ali je uzrokovala teške urođene mane u nerođenog djeteta.Lijekovi za snižavanje kolesterola stekli su popularnost 1990-ih jer se govorilo da snižavanje razine kolesterola sprječava srčane bolesti. Lijekovi su se činili učinkovitima i trebali bi biti odobreni – dok se ne pogledaju podaci o smrtnosti od svih uzroka:Iako se stopa smrtnosti od srčanog udara smanjila, ljudi su počinili samoubojstva jer je smanjenje kolesterola uzrokovalo depresiju.

Malone opetovano osuđuje činjenicu da američke vlasti niječu i ignoriraju podatke o smrtnosti od svih uzroka i nuspojavama cjepiva. Vlada je dužna proučavati smrtnost od svih uzroka za bilo koji lijek ili cjepivo, obično najmanje godinu dana nakon odobrenja. Ali nema naznaka da su to učinili za cjepiva protiv Covid-19. FDA je zapravo odbacila pravilnik i pustila Faucija da radi što god želi”, rekao je.

CDC još nije dao nikakve informacije o tome ispituju li se podaci o smrtnosti od svih uzroka radi sigurnosnih signala u kontekstu cijepljenja protiv Covida.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp