Skandalozno – Austrijanci zaraženi koronom moraju zadržavati dah kad glasaju

Skandalozno – Austrijanci zaraženi koronom moraju zadržavati dah kad glasaju

Tabloidni medij “HEUTE”, koji izdaje mladi globalni lider, oduševio je svoje čitatelje podnaslovom “Zaraženi mogu glasati, ali moraju zadržati dah”. Ova tvrdnja je od tada postala viralna na društvenim mrežama. Pročitali smo relevantne Savezne novine – to je ono što stoji iza njih.

Dana 8. rujna objavljena je 1. izmjena i dopuna Uredbe o ograničenju prometa u slučaju bolesti COVID-19 . Sada su napravljene iznimke kako se osobama zaraženim Covidom dopušta kretanje u javnosti.

Prije svega, ne zaboravimo da smo slovi za najopasniju pandemiju od španjolske gripe koja prijeti svijetom i definitivno trese zdravstvene sustave. Dakle, kao osoba zaražena Covidom 19 sada se možete relativno slobodno kretati, iako ste zbog navodne zaraze bili zaključani dvije i pol godine. Istodobno se propagira da i djecu treba cijepiti protiv strašne opasnosti eksperimentalnim genskim injekcijama.

Maska za prašinu kao znak podložnosti sustavu

U Austriji, međutim, zaražene osobe moraju nositi masku kao znak svoje podložnosti sustavu – po mogućnosti masku FFP2 od trgovačke tvrtke koja je blisko povezana s ÖVP-om i Zelenima. Ove maske protiv prašine dizajnirane su za zaštitu od zaraze, iako njihova mreža od plastičnih vlakana ni na koji način nije dizajnirana za zadržavanje virusa. Otvori pravilno napravljene maske, što se ne može pretpostaviti za mnoge kineske modele, oko 20 puta su veći od korona virusa.

Test štapići se više ne moraju gurati kroz masku

Aktualni zeleni ministar zdravstva Rauch sada je precizirao obvezu nošenja maske. Na primjer, ako se testirate na Covid 19, možete skinuti masku. To je vjerojatno zbog činjenice da se test štapići kontaminirani etilen oksidom ne mogu ugurati u nos kroz tkaninu maske. Tome se u krugovima zelenih dužnosnika i glasača može oduševljeno pljeskati kao velikom uspjehu zelene politike – plješću i ljudi s intelektom iznad zakonski dopuštene sobne temperature: sebi na pamet.

“Održavajte niske emisije aerosola”

Dakle, ako osoba koja je pozitivna na Covid-19 želi iskoristiti svoje demokratsko pravo sudjelovanja na izborima, može skinuti masku u svrhu identifikacije, ali prvo mora pokazati svoju infekciju i u biti mora zadržati dah. Tako se može razumjeti odlomak “prema kojemu se emisije aerosola moraju držati što je moguće nižima”. Istina, naravno, radi se o krajnje infantilnoj i neugodnoj formulaciji u zakonskom tekstu koji bi trebao biti precizan. Što znači “što niža emisija aerosola”? Trebaju li to možda razjasniti najviši sudovi kada neki mladi tužitelji naslute priliku za karijeru i privedu pravdi birače koji su previše disali? Dolazi li vrijeme u kojem će nam vladajući braniti disati?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp