Šokantno – Indijska novinarka kolabirala tijekom reportaže o kraljici Elizabeti

Šokantno – Indijska novinarka kolabirala tijekom reportaže o kraljici Elizabeti

indijska novinarka srušila se tijekom emitiranja vijesti ovog tjedna. U snimci emitiranoj u utorak, voditeljica Yatchna Mishra prenosila je sastanak britanske premijerke Liz Truss s kraljicom Elizabetom kada se kamera okrenula prema njoj i ona se iznenada onesvijestila.

U izvješću koje je prikupila mauricijska novinska stranica Defimedia.info, MBC je potvrdio da je Mishra dobro nakon kolapsa.

“Voditeljica na MBC-ju iznenada se onesvijestila u utorak, 6. rujna, dok je prenosila vijesti na hindustanskom”, javlja Defimedia.info. “Snimka incidenta kruži društvenim mrežama i izaziva zabrinutost među korisnicima interneta. Čuli smo da je hospitalizirana i da joj je bolje.”

Iako nije jasno što se točno dogodilo s Mishrom, njezin gubitak svijesti u prijenosu odgovara sličnom obrascu viđenom od uvođenja eksperimentalnih Covid cjepiva, u kojima su ljudi mnogo puta neobjašnjivo padali ispred kamere.

Problem je prvi put uočen na TV-u kada se medicinska sestra iz Tennesseeja onesvijestila nakon što je primila cjepivo protiv Covida u prosincu 2020. godine.

Jedna njemačka TV novinarka također je pala tijekom emitiranja vijesti ranije ove godine, nekoliko sekundi nakon što se zalagala za obavezno cijepljenje.

Istog mjeseca komičarka Heather McDonald srušila se na pozornici nekoliko trenutaka nakon što se našalila o cijepljenju i booster dozama.

Kamere su se uključile i kada se brazilski novinar TV Alterosa Rafael Silva (36) onesvijestio uživo u eteru dok je predstavljao vijesti. Incident se dogodio samo tri dana nakon što je Silva proslavio primanje treće doze cjepiva protiv covida.

Naravno, kao i obično, “uzročnost nije jednako korelacija” i ovdje se nema što vidjeti!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp