Steve Kirsch donosi nam odgovor doktora na pitanje: zašto liječnici šute?

Steve Kirsch donosi nam odgovor doktora na pitanje: zašto liječnici šute?

Steve Kirsch donosi nam pismo jednog liječnika koje bi svatko od nas trebao pročitati jer nam daje odgovor na pitanje: „zašto liječnici šute“?. Trenutno idemo prema savršenoj oluji, sa sve većom potrebom za zdravstvenom skrbi i nedostatkom liječnika zbog načina na koji ih tretiramo.

„Dragi Steve,

Pitate zašto liječnici šute. Elektronički medicinski kartoni (EMR) su lanac i lopta za liječnike. Prati nas to. Kad sam napisao recept za Ivermectin za pacijenticu, uz informirani pristanak (bila je cijepljena), primio sam 5 pisama u kojima se prijeti mojoj liječničkoj licenci, mojim bolničkim privilegijama i mojim ugovorima o osiguranju. Ne bih dobio 5 pisama da sam nekoga ubio iz nemara ili nesavjesnosti. Ako mi oduzmu licencu, više neću moći pomagati svojim pacijentima.

Privatno razgovaram sa svojim pacijentima, ali javno istupanje uništilo bi moju obitelj. ja imam djecu. Iskreno govoreći, vidio sam pacijente koji žele da se stavim na kocku za njih, ali uopće nisu voljni podržati svog liječnika. Stanovništvo je lijeno.

Mogu ti spasiti život, ali sam za svoj rad manje plaćen od nekih brijača. Moje obrazovanje nije cijenjeno u društvu, što dokazuje porast “naprednih praktičara”. Skoro sam završio sa svojom profesijom. Nadam se da ću se umiroviti u sljedeće 1-3 godine, desetljećima ranije nego što sam planirao. Volim ono što radim, ali ne mogu više podnijeti ovaj otrovni i pokvareni sustav. Zbog toga su posljednjih godina mnogi otišli u mirovinu, a taj će se trend samo nastaviti.

Priložio sam najnoviji račun Kalifornije za ubijanje liječnika. Ne čujem bijes. Rekao sam pacijentima prije više od godinu dana da ih cjepivo neće spriječiti da dobiju COVID. Nikada nije provedeno istraživanje da bi se to postiglo. Čak sam čitao i studije. To je naravno bila dezinformacija, ali sada se pokazalo da je točna.

Tko će biti onaj koji govori istinu o zdravstvu? Kako to pratiti? Mogu samo pretpostaviti da ljudi žele da im vlada upravlja zdravstvom. To je, zapravo, plan. Predviđam da će se zdravstvo socijalizirati u sljedećih 5 godina. I narod će biti šokiran. Nitko ne obraća pozornost na to.

Hvala vam na svemu što radite i želim vam puno uspjeha. Imam osjećaj da si ti David protiv Golijata“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp