David Sorensen – Jeste li usamljeni govornik istine?

Jeste li jedan od onih usamljenika koji su odavno vidjeli planove Novog svjetskog poretka, na koje nitko nije obraćao pozornost? Ova poruka je tu da vas ojača… Vidim mnoge usamljene ratnike, lavove bez čopora, koji su marširali kroz beskrajne pustinje, ismijani i prezreni od strane prijatelja i obitelji, jer sve vidiš, čuješ, razumiješ i znaš.

Niste dosadni robovi lopova na visokim položajima. Ti si ljudsko biće sa širom otvorenim osjetilima i srcem koje zna da postoji drugi put.

Odgovaramo na nešto duboko u sebi. Glas koji su zli odavno izgubili. Osjećaj toliko jak da smo spremni izgubiti sve ostalo kako bismo ga slijedili. Glas koji je jači od suludog zastrašivanja medija. Svjetlo jače od treperavih bljeskova televizije i zabave.

Mi to čujemo, mi to osjećamo, mi to vidimo i mi to slijedimo.

Ovo je sila koja će svrgnuti zle: članove čovječanstva koje je probudilo nešto toliko uzbudljivo da se tome ne mogu oduprijeti. To je vojska koja se diže po cijelom svijetu, s jednim glasom, jednom vizijom, jednom nadom.

Želimo dobrotu. Želimo zdravlje. Želimo istinu. Želimo svijet bez superbogatih korumpiranih luđaka, koji žrtvuju doslovno sve – čak i vlastitu dušu – za više moći.

Orlovi se udružuju kao jedan

Potičem vas da se pridružite ovoj globalnoj vojsci djece svjetla. Mi smo borci za istinu. Usamljeni lavovi. Lebdeći orlovi. Oni koje promatraju dimenzije veće nego što možemo zamisliti, jer u nama vide hrabrost.

Oni vide čistoću u našim srcima. Oni vide probuđenu glad u našim dušama.
Ova grupa ljudi je lijepa i moćna. Zle sile učinile su sve što su mogle da razdvoje čovječanstvo. Podijelili su nas po vjerama, a čak i unutar jedne vjere podijelili su nas bezbrojnim različitim doktrinama. Samo u kršćanstvu postoje tisuće različitih denominacija, koje se međusobno bore. Nevjerojatno!

Ali ovaj rat, koji prijeti svakome od nas, briše sve te razlike, ujedinjujući čovječanstvo više nego ikada. Vidimo prijetnju, razumijemo da postoje sile koje su odlučile ubiti mnoge od nas, a druge porobiti. Zato se ujedinjujemo, unatoč razlikama.

Čovječanstvo i njegov tvorac protiv zlih i njihovih demona.

Budućnost je svijetla

Ohrabrujem vas da pustite da se urlik čuje duboko u vama. To nije samo vaš vlastiti urlik, on dolazi iz dubine, odzvanja odozgo, služi većoj svrsi.

Ne borimo se samo za sebe. Ovo nije pokret “spasi me”.

To je buđenje koje ima vječnu svrhu. Veo zasljepljujuće prijevare koji je stoljećima prekrivao čovječanstvo je podignut i po prvi put se budimo. Prvo u užasnoj noćnoj mori, gdje vidimo kako su mediji potpuno kriminalni, vlade su lutkarska kazališta s koncima koji vode u duboku tamu, gdje psihopati s trilijunima dolara manipuliraju cijelim našim svijetom. To je sirovo buđenje. Strašno, zastrašujuće, razorno.

Ali tada vidimo da kroz sve to prodire jarka svjetlost. Svjetlo toliko jako da je gotovo nestvarno. Svjetlo nade za budućnost.

Ima nade, dragi naši. Budućnost je svijetla. Prvo moramo vidjeti intenzivnu tamu koja prekriva Zemlju prije nego što je se možemo osloboditi i zakoračiti u svjetlinu budućnosti pune nade.

Usudite se povisiti glas

Neka se vaš glas čuje. Budite jedini u svom kraju koji svijetli drugima. Budi rijedak pijetao koji zove u mraku da probudi druge da vide svitanje novog dana.

Usudite se govoriti. Usudite se da vam se rugaju. Prihvatite to. Ne bojte se napada.
Ti obasjavaš svjetlo u dubinama tame, što će imati svoj učinak. Jedno sjeme može stvoriti cijelu šumu, zapamtite ovo. Jedna iskra zapali cijelu šumu. Jedan zvuk može probuditi vojsku da se probudi iz sna.

Zato progovorite. Podijelite istinu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp