Njemačka – najveći donator globalne pandemije

Njemačka – najveći donator globalne pandemije

Zaklada Billa Gatesa i dalje se smatra najvažnijim donatorom WHO-a – uostalom, on i njemu slični koriste je kako bi osigurali utjecaj na politike zemalja članica, čime se milijarde slijevaju u blagajne investitora kroz njihove izravno ili neizravno propisivanje farmaceutskih tretmana ili “cijepljenja”.

Međutim, tijekom covid krize nije Gates bio taj koji je uglavnom financirao globalnu prijevaru WHO-a oko Covid-19: to su bili njemački porezni obveznici. Njemačka je više nego utrostručila svoje doprinose SZO-u u 2020./21.

Web stranica WHO-a nudi popis 20 najvećih suradnika za razdoblje 2020. – 2021. Njemačka je na prvom mjestu – Zaklada Gates slijedi na drugom mjestu s puno manjim doprinosom:

Zahvaljujući “dugoročnim strateškim dogovorima” nastavit će se upravo tako. Na kraju krajeva, Njemačka služi Agendi 2030 ( “Veliko resetiranje”) i željela bi unaprijediti cilj održivog razvoja 3 – “Dobro zdravlje i blagostanje” – samo s milijardama poreza. Okidač za krajnji uspjeh bila je, međutim, takozvana “pandemija”. WHO Njemačku naziva “najvećom zagovornicom” globalne prevare Covida:

Njemačka je pridonijela s više od 810 milijuna američkih dolara WHO-ovom odgovoru na COVID-19 samo u razdoblju 2020.-2021., a također je podržala druge zdravstvene i humanitarne partnere u borbi protiv virusa. Njemačka je najveći zagovornik WHO-ovog odgovora na COVID-19, kažu visoki dužnosnici WHO-a.

Kao što je poznato, Njemačka nije ta koja daje ton. Ministar Habeck je izjavio njemačkim medijima: “Što više Njemačka služi, to je veća njena uloga” . Problem je u tome što nitko nije pitao njemačke porezne obveznike treba li novac koji su ukrali baciti u grlo organizaciji korumpiranoj od strane farmaceutskih investitora, koja se čini jednim od najvećih neprijatelja suvereniteta i slobode. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp