Skandalozno! Disney lansirao novu animiranu seriju ‘Mali demon’ koja promovira sotonizam

Skandalozno! Disney lansirao novu animiranu seriju ‘Mali demon’ koja promovira sotonizam

Disney+ je lansirao svoju najnoviju animiranu seriju koja prati život mlade tinejdžerice koja saznaje da je hibrid Sotone – između ljudi i demona. Radnja serije pod nazivom ‘Mali demon’ odvija se 13 godina nakon što je Vrag oplodio samohranu ‘nevoljku majku’ Lauru, što je rezultiralo rođenjem njihove kćeri Chrissy koja predstavlja antikrista. Njih dvije pokušavaju živjeti uobičajenim životom u Delawareu. Međutim, neprestano ih ometaju monstruozne sile, uključujući Sotonu koji žudi za skrbništvom nad dušom svoje kćeri.

Animiranim likovima glasove su posudili Danny De Vito i Aubrey Plaza. Serija je naišla na niz kritika koje govore o tome da serija djeci prikazuje demonsko vještičarenje, poganske rituale, krv i golotinju, što je za veliki dio roditelja više nego skandalozno.

FX-ova nova animirana serija ‘Little Demon’ počela se prikazivati na Disney+ 1. rujna ove godine. Serija je dostupna i na FXX-u i na Hulu. Disney je najavio da se FX-ova nova animirana horor-komedija serija ‘Little Demon’ u rujnu počinje emitirati na Disney+ u Australiji i Novom Zelandu te četvrtkom na FXX-u te na Hulu. Očekuje se da će serija također stići na Disney+ u drugim zemljama.

Gostujuće zvijezde serije bit će Arnold Schwarzenegger, Dave Bautista, Pamela Adlon, Mel Brooks, Patrick Wilson i drugi. Seriju su kreirali i napisali Darcy Fowler, Seth Kirschner i Kieran Valla. Fowler, Kirschner, Valla, Dan Harmon, Jake DeVito iz Jersey Films 2nd Avenue i ShadowMachine (Monica Mitchell, Corey Campodonico i Alex Bulkley) bit će izvršni producenti. Steve Levy radi kao producent na projektu. ‘Little Demon’ producira FX Productions.

U nastavku možete pogledati i trailer za seriju:

Napomenimo i to da ‘Mali demon’ nije prva serija koju je Disney emitirao promičući sotonizam. Podsjetimo, godine 2020. tvrtka je predstavila svoje prvo biseksualno dijete kao glavnog lika u dječjoj seriji ‘The Owl House’, koju je kreirala Dana Terrace.

Priča prati 14-godišnju biseksualnu dominikansko-američku djevojčicu koja namjerava postati vještica nakon što uđe na portal – u Kraljevstvo demona gdje se sprijatelji s buntovnom vješticom. Prema Newsweeku, Alex Hirsch, pisac i animator koji je prethodno radio s kreatorom serije na seriji ‘Gravity Falls’ rekao je: „Terrace je izabrao mene u ranim danima serije, kada je izvorni prijedlog bio da se djevojka druži s vješticom u paklu.“ Umjetnik Ricky Cometa rekao je: „Kada mi se Dana prvi put obratila, rekla je da ‘pokušavamo ovo kraljevstvo demona učiniti dijelom Disneya’, što je nešto što nisam mislio da će se dogoditi.“

Cometa je dalje rekao: “Stvarno smo htjeli učiniti sve da se ovo kraljevstvo demona osjeća kao kod kuće i samo smo morali smisliti kako ćemo to učiniti.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp