Sramotno – Za upis u knjigu žalosti nakon kraljičine smrti, Bidenu bio potreban šalabahter

Sramotno – Za upis u knjigu žalosti nakon kraljičine smrti, Bidenu bio potreban šalabahter

Joe Biden je nakon smrti kraljice Elizabete II., u pratnji supruge, posjetio britansko veleposlanstvo u Washingtonu kako bi se tamo upisao u knjigu žalosti. Pisanje izraza sućuti obično nije nuklearna znanost, no predsjedniku Sjedinjenih Država ipak je trebao šalabahter za svoj upis kojeg je očito kopirao.

Vjerojatno nisu dolazile iz srca: kako bi svoje simpatične riječi unio u knjigu, Biden je sasvim prirodno izvukao šalabahter kojeg je morao uvijek iznova gledati dok je ispisivao svojih pet kratkih rečenica.

Njegove riječi nipošto nisu bile složene ili izvanredne. Bidenov unos je fotografiran i može se pogledati na internetu:

Tamo možete pročitati ovo:

Američki narod danas tuguje s ljudima diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Commonwealtha. Elizabeta II definirala je eru. Vodila je s trajnom snagom i dostojanstvom, posvetivši cijeli svoj život služenju svom narodu. Jill i ja nikada nećemo zaboraviti susret s njom i njezinu toplinu i ljubaznost. Ostat će zauvijek upamćena.

Ovo nije prvi put da je Joe Biden trebao šalabahter za svoje zadatke koje su mu naredili njegovi nadređeni:

Za 79-godišnjaka kognitivni deficiti i problemi s pamćenjem zasigurno nisu neuobičajeni. Gospoda s takvim ograničenjima obično nisu predsjednici Sjedinjenih Država. Stoga se ponovno postavlja pitanje tko zapravo vlada u SAD-u – i čije pozive Njemačka sa svojom samoubilačkom politikom tako poslušno sluša.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp