Guverner Floride Ron DeSantis: Odbili smo bahatu elitu

Guverner Floride Ron DeSantis napao je medicinski establišment u nedjelju tijekom konferencije u Miamiju, tvrdeći da su “u krivu” u pogledu “učinkovitosti” mRNA tehnologije koja se koristi u cjepivu protiv Covida.

Tijekom svog uvodnog obraćanja na Nacionalnoj konferenciji konzervativizma u Miamiju, DeSantis je okrivio zdravstvene birokrate zbog nametanja štetnih strategija za ublažavanje Covid-19 kao što su uvođenje karantene i  nametanje obveznog cijepljenja.

“Odbacili smo elite i bili smo u pravu. Sada pokušavaju ponovno napisati povijest ponašajući se kao da su cijelo vrijeme željeli djecu u školi”, naglasio je DeSantis okupljenima.

“Ne samo da su pogriješili u vezi sa školama, elite su pogriješile u vezi s karantenom, bile su u krivu u vezi s epidemiološkim modelima i modelima hospitalizacije.

Griješili su u vezi s prisilnim covid maskama”, žestoko je napao takozvanu elitu SAD-a.

“Pogriješili su kad su odbacili postojanje prirodnog imuniteta. Pogriješili su u pogledu učinkovitosti mRNA cjepiva i pogriješili su kada sam rekao da je covid sezonski, sada to priznaju, ali nisu kada je bilo očito da je tako.

Samo zato što mediji i elite govore da nešto treba učiniti, ne znači da je to ispravno”,  obrušio se na američku elitu guverner Floride, Ron DeSantis.

“Ne bojimo se boriti protiv vladajuće klase i elite u ovoj zemlji. Radili smo to za vrijeme Covid krize” , naglasio je DeSantis.

Guverner Floride Ron DeSantis istaknuo je kako je jednostavno odbacio Vladina obvezna cjepiva, a spriječio je i tvrtke da ih provode.

DeSantis je također upozorio nazočne da ljevica “igra zauvijek”, tako da je potrebno snažno vodstvo u borbi protiv vjetrova mainstream medija, Big Tech-a i Washingtonskog establišmenta.

“Ovo nije laka borba, jer imaju toliku podršku vrhova društva. To zahtijeva da koristimo zdrav razum i  razumijemo probleme”, nadodao je guverner DeSantis.

“Sve više i više od vas se zahtijeva da to učinite pokazivanjem hrabrosti, jer ako se zauzmete za ono što je ispravno, napast će vas korporativni tisak. Big Tech vas može cenzurirati. Oporba će vas okaljati, a ako niste voljni prihvatiti njihove strijele, nećete učiniti ništa. Moraš biti spreman stajati i moraš biti spreman boriti se”  zaključio je u Miamiju guverner Floride, Ron DeSantis.

Nova studija objavljena u časopisu New England Journal of Medicine pokazuje da ne samo da je cjepivo protiv Covida 19 temeljeno na mRNA tehnologiji neučinkovito, već uništava i prirodni imunitet.

Još jedna studija na 50 stranica koju su proveli istraživači s Harvarda i Johns Hopkinsa zaključila je da bi docjepljivanje mladim ljudima moglo uzrokovati 18 do 98 ozbiljnih nuspojava za svaku teoretski spriječenu hospitalizaciju povezanu s covid infekcijom.

Drugim riječima, mRNA Covid cjepiva su u biti beskorisna.

Svojom upornošću, ustrajnošću, dosljednošću i hrabrim odlukama, guverner Floride Ron DeSantis uspio je preuzeti vodstvo u SAD-u u razotkrivanju svih štetnih posljedica mRNA cjepiva na cjelokupnu populaciju, a pogotovo na djecu i mlađe osobe.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp