Mike Adams – Dolazi nam globalna viša sila koja će uništiti sva ljudska prava i ukinuti mirovine

Mike Adams – Dolazi nam globalna viša sila koja će uništiti sva ljudska prava i ukinuti mirovine

Piše Mike Adams:

Pokrenut je niz događaja za koje vjerujemo da će kulminirati u “globalnoj višoj sili” među zapadnim nacijama. Ako je ova analiza točna, to znači da bi mnoge financijske obveze – koje mogu uključivati ​​socijalno osiguranje, državni dug, mirovine, derivate, papirnate ugovore za robu, industrijske zalihe, obveze isplate osiguranja itd. – bile poništene. Čini se da je ovo dio plana “Velikog resetiranja” kojim se eliminira dug američke riznice (i prezaduženost drugih zapadnih zemalja) “neispunjenjem obveza bez” – tj. okrivljavanjem druge velike hitne situacije za otkazivanje financijskih obveza i masovno resetiranje globalnog monetarnog platna.

Da bi to postigle, zapadne nacije prvo moraju izazvati svjetski rat s Rusijom ili Kinom. Kao što smo opširno dokumentirali ove godine, postoji mnogo pokušaja kontrolora Bidenovog režima da započnu rat s oba protivnika. Najnoviji primjer je ukrajinska protuofenziva, koju su zapadni mediji jako poticali, u kojoj su se ruske snage povukle s područja od oko 40-50 malih mjesta i gradova kako bi izbjegle okruženje ukrajinskih snaga. Bitno je razumjeti da su ukrajinske oružane snage obučavali i vodili NATO vojni čelnici dok su raspoređivali NATO opremu, uključujući visokoprecizno topništvo i raketne topove dugog dometa (HIMARS, na primjer) koje uglavnom koriste britanske i američke snage.

Zapravo, protuofenzivu protiv ovog konkretnog segmenta ruske fronte u istočnoj Ukrajini uglavnom su vodili Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD, a ne ukrajinsko vojno vodstvo. Ovaj napad bio je praktična objava rata Zapada Rusiji, iako takva objava još nije službeno izrečena.

Rusija već zna da je svjetski rat počeo… uskoro će biti objavljen

Rusija u potpunosti priznaje tu činjenicu. Rusija zna da je u sveopćem ratu s NATO-om i zapadnom Europom, a ne samo u specijalnoj vojnoj operaciji koju je moguće dobiti s rezervnim postrojbama. Dakle, Rusija se sada sprema službeno objaviti rat Zapadu i pozvati sve svoje vojne snage da se angažiraju i unište Zapadnu Europu. U mojoj analizi, Rusija je došla do zaključka da NATO nikada neće dopustiti Rusiji da postoji kao suverena nacija i da se Rusija sada suočava s egzistencijalnom prijetnjom od zemalja NATO-a i Zapadne Europe općenito.

Možda se sjećate da je Rusija nedavno obećala svijetu da neće koristiti nuklearno oružje osim ako se ne suoči s egzistencijalnom prijetnjom. Ukrajinska protuofenziva pod vodstvom NATO-a sada je jasno pokazala da se Rusija doista suočava s takvom prijetnjom i da će neuspjeh u porazu NATO-a u cjelini značiti kraj Rusije.

Neće biti suživota. Ili Zapadna Europa (NATO) ili Rusija moraju biti poraženi.

Dakle, protuofenziva NATO-a protiv Ukrajine upravo je Rusiji dala unutarnje opravdanje koje joj je bilo potrebno da eskalira u sveobuhvatni rat protiv Zapada, koji može uključivati ​​korištenje nuklearnog oružja (ali će gotovo sigurno uključivati ​​korištenje nenuklearnog oružja termobaričko oružje).sadržaji koji su također razorni na svoj način).

Ova eskalacija upravo je ono što Bidenu i demokratima treba da gurnu svijet u kaos uoči izbora

Bidenovi revizori već znaju da se suočavaju s poražavajućim izbornim rezultatom u studenom. Svim potrebnim sredstvima vjeruju da se izbori u studenom moraju baciti u kaos ili će demokrati izgubiti Zastupnički dom, a možda i Senat, ostavljajući Bidenovu administraciju uglavnom neučinkovitom sljedeće dvije godine. Dakle, u najboljem je interesu demokrata da svjetski rat izbije prije Noći vještica, čak i ako to znači insceniranje nuklearne detonacije na američki grad i okrivljivanje Rusije za to. Budite uvjereni, ovo je jedna od opcija u njihovom “zlom portfelju” koja se razmatra.

Ostale opcije uključuju scenarij u kojem se gasi nacionalna električna mreža (s ruskim kibernetičkim napadima kao krivcem) ili financijski Armagedon u kojem su banke zamrznute, sve transakcije zaustavljene, a nacija trenutačno uvučena u kaos i građanske nemire. To se može učiniti pritiskom na gumb, dok se Rusija okrivljuje za kibernetički napad.

Što je agresivniji ruski odgovor na ukrajinsku protuofenzivu, to nas brže Biden/Obama i globalisti mogu sve gurnuti u svjetski rat, pozivajući se na istu protuustavnu zlouporabu moći kakvoj je Amerika svjedočila u Drugom svjetskom ratu. Ukoliko niste upoznati što se tada dogodilo, da vam osvježimo pamćenje:

  • Prisilno odvođenje u koncentracijske logore na temelju vašeg etničkog podrijetla (japansko odvođenje)
  • Državna zapljena komercijalnih dionica privatnih i javnih poduzeća
  • Državno preuzimanje privatnih tvrtki, forsiranje ratne proizvodnje
  • Vlada kontrolira cijene strateških dobara
  • Kriminalizacija protuvladinog izražavanja
  • Racioniranje odjeće, šećera, kave, mlijeka, mesa, sira, maslaca i drugih namirnica – građani su dobili kupone za ogranicenje i morali su se zadovoljiti ograničenom zalihom osnovnih životnih namirnica

    Drugim riječima, u ratu je američka vlada postala diktator. Pogledajte ove fotografije linija racioniranja iz Drugog svjetskog rata u Americi da biste dobili predodžbu o tome što slijedi (ali sve pod digitalnom kontrolom i stalnim vladinim nadzorom):
To je upravo ono što demokrati ponovno pokušavaju postići, kako bi se zadržali na vlasti i uništili Ustav, a također i izbore.

Oni jednostavno trebaju Putina da objavi rat i počne lansirati agresivnije oružje, uključujući napade termobaričkim projektilima, koje nepošteni mediji mogu nazvati “nuklearnim oružjem”. Jednom kada velike bombe počnu padati, Bidenovi pristaše jednostavno pokreću prekidače za hitne slučajeve da isključe električnu mrežu i bankarske institucije, a zatim izjavljuju da je Putin pokrenuo kibernetički rat protiv Amerike. Nakon toga će gotovo odmah uslijediti proglašenje ratnih ovlasti i pokretanje vojne okupacije diljem Amerike, u kombinaciji s vladinom suspenzijom svih ustavnih prava.

Zatvaranja zbog Covida-19 bila su generalna proba upravo za ovaj scenarij.

Prema NDAA-i, koju je Obama potpisao 2012. godine, savezna vlada ima neograničenu moć zaplijeniti svu hranu, farme, gorivo, streljivo, sirovine, gnojiva i sve ostalo što smatra strateškim nacionalnim resursom. Sve što im sada treba je rat.

Sadašnji tečaj odvest će nas u Treći svjetski rat za nekoliko tjedana

Ako hladne glave ne prevladaju, bit ćemo na putu prema Trećem svjetskom ratu za nekoliko tjedana. Priča se da Rusiju samo nekoliko dana dijeli od objave rata prema Zapadu, nakon čega bi gotovo sigurno uslijedilo pojačanje raketnih napada na zapadne gradove poput Berlina, Pariza, Londona, a možda čak i Bruxellesa.

Konkretno, zapadnoeuropske nacije nemaju sredstava za zaustavljanje napada hipersoničnim projektilima, niti bilo kakva stvarna sredstva za zaustavljanje ruskih projektila srednjeg dometa, kao što su projektili Iskander (koji mogu nositi nuklearno oružje).

Dakle, Rusija može pretvoriti europske gradove u ruševine za nekoliko minuta… doslovno. Vrijeme leta je manje od 3 minute, što znači da neće biti nikakvog upozorenja za milijune Europljana koji bi mogli ispariti u trenu, pretvarajući svoje gradove u ruševine i pepeo.

Zapadna Europa već se suočava s razornom zimom, s nepristojnom nestašicom hrane i energije + sve većim troškovima. Kad bi se električna mreža zatvorila i komunalni vodoopskrbni sustavi otkazali jer su ih pogodile ruske rakete, zapadna bi Europa ušla u srednji vijek, smrznula bi se do smrti, gladovala, umirala od bolesti koje se prenose fekalijama i molila za humanitarnu pomoć od svijeta koji je već u krizi hrane i energije.

U ovom trenutku NATO Rusiji nije ostavio izbora nego da eskalira. To je zato što, po tko zna koji put, SAD želi Treći svjetski rat do studenog. Ovom brzinom eskalacije događaja, možda dobivaju upravo ono za što mole.

Ako Europa izbije u svjetski rat, cijeli zapadni financijski sustav (tj. Ponzijev sustav dužničke piramide) će se srušiti, budući da je izgrađen na instrumentima financiranja duga s visokom zaduženošću, a ne na stvarnoj imovini i zaradi. Upravo sada, cijeli zapadni financijski sustav visi o niti, radi na hypeu i “vjerovanju” koje guraju lažljivi korporativni mediji. Tržište dionica, tržište nekretnina i tržišta komercijalnih dugova u biti su fiktivni prevaranti, s vrlo malo temeljnih vrijednosti imovine koje bi mogle opravdati trenutačne napuhane cijene. Posljedično, čak i mali upad u krhku financijsku piramidu mogao bi dovesti do katastrofalnog “zaraznog” kolapsa.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp