Piers Corbyn – Utjecaj čovjeka na klimatske promjene je laž, klima se oduvijek mijenjala

Piers Corbyn – Utjecaj čovjeka na klimatske promjene je laž, klima se oduvijek mijenjala

Nepotkupljivi znanstvenik Piers Corbyn razotkrio je sve laži o utjecaju čovjeka na klimatske promjene, odnosno razotkrio je Agende vezane na oporezivanje emisije CO2 i na gašenje stočarstva u zapadnim zemljama čak i do 75% što automatski izaziva umjetnu krizu i nestašicu hrane..?!

Mnogi klimatolozi ne dijele mišljenje Piersa Corbyna koji tvrdi da klimatske promjene nemaju veze s čovjekom. Evo što je izjavio tijekom jednog intervjua:

„Klima se oduvijek mijenjala, ali ovo nema veze s čovjekom. U stvari predvidjeli smo da će ovog ljeta biti ekstremne vrućine u istočnoj Europi i Rusiji i to je uzrokovano određenim obrascem cirkulacije. CO2 ne remeti te obrasce. Ono što to uzrokuje – to je kombinacija solarne aktivnosti i stanja mjesečevih faza. Čovjek nema ništa s tim. Jedina veza čovjeka s tim je ta da je čovjek ovdje u isto vrijeme kada sunce i mjesec rade stvari.

Vrlo slična situacija se dogodila prije oko 132 godine gdje je bilo isto sunce lunarnog magnetnog stanja i bio je toplotni van u Rusiji kao i poplave u Pakistanu sada. Prethodnih nekoliko godina također su bile poplave tijekom engleskih ljeta kao i prije 132 godine. Ove su stvari diktirane sunčevom aktivnošću na mjesecu. Nema nikakve veze s čovjekom i oni koji to govore samo pokušavaju zaraditi novac. Predvidjeli smo vlažna ljeta u Velikoj Britaniji. Ne znamo hoće li biti serije vrućih ljeta u Rusiji. Moramo raditi na tome. Ali, uvjeravam vas da to nema nikakve veze s ugljičnim dioksidom i ako se prestanete voziti po Moskvi, time nećete nimalo utjecati na sljedeće ljeto.“

Također globalni projekt zaprašivanja atmosfere pod nazivom ‘geoinženjering’ provodi se avionima koji ispuštaju kemikalije i tako zasijavaju umjetne oblake kako bi Zemlju “zaštitili” od jakog UV zračenja?

Možete misliti kako bi netko bacio milijarde dolara da nas spasi od Sunca – izvora svjetlosti i života?

Sve je to dio Agende 2030 i velika obmana vladara iz sjenke kako bi lakše uveli NWO, elektronsku valutu i čipove da budemo kao psi s novo normalnim pedigreom čvrsto vezani na kratak lanac, obučeni u žensku haljinu i štikle, a ugasiti ih mogu programi kvantnih računala (umjetna inteligencija kroz sofisticirane “nove” tehnologije)…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp