Poznata francuska pjevačica Zaz vraćena je s kanadske granice jer nije bila cijepljena protiv COVID-a

Poznata francuska pjevačica Zaz vraćena je s kanadske granice jer nije bila cijepljena protiv COVID-a

Francuska pjevačica Zaz, svjetski poznata po pjesmi Je veux, morala je odgoditi planirane koncerte u Quebecu jer je vraćena s kanadske granice zato što nije primila cjepivo protiv korona virusa.

Kako je danas objavila francuska online televizija BFMTV, Zaz je na Facebooku napisala da je odgodila koncerte zakazane za rujan jer su u Quebecu na snazi ​​zdravstvene mjere protiv korona virusa.

“Ja sam osoba od integriteta, ne mogu biti ono što jesam i pjevati to što pjevam ako radim suprotno od onoga što osjeća moje tijelo, moje srce i moja duša”, dodala je pjevačica.

Zaz je rekla da se oporavlja od bolesti i da je do sada imala koncerte u inozemstvu gdje je ponekad bila u izolaciji i stalno išla na pretrage.

Iako pjevačica odbija cijepljenje, rekla je da poštuje svačiji izbor. Izrazila je nadu da će se njezina zdravstvena situacija popraviti kako bi i dalje mogla održavati koncerte.

Zaz je objavila svoj peti album “Isa” u listopadu 2021. Pjevačica će 2025. igrati u mjuziklu o slavnoj Edith Piaf u produkciji Thomasa Langmana.

Pjevačica, čije je pravo ime Isabelle Gefrois, svjetsku je slavu stekla pjesmom “Je veux” s istoimenog prvog albuma iz 2010. godine.

Ima prepoznatljiv glas koji neki uspoređuju s glasom Edith Piaf, piše pjesme, a njezina je glazba mješavina stilova – jazza, soula i francuske šansone.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp