„Dvostruko cijepljeni“ Andrej Plenković po drugi puta dobio Coronu

„Dvostruko cijepljeni“ Andrej Plenković po drugi puta dobio Coronu

Dvostruko cijepljeni premijer Andrej Plenković opet ima koronu i određena mu je mjera izolacije, objavila je vlada RH na svom Twitter kanalu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je jutros testiranje na prisutnost covida-19, s obzirom na to da je jučer razvio simptome bolesti te je nalaz pozitivan. Određena mu je mjera izolacije te će svoje obveze nastaviti obavljati od kuće, slijedeći sve upute liječnika i epidemiologa“, tvitali su.

Za sjednice vlade ovlastio Medveda

“Za sazivanje i predsjedanje sjednicama vlade i potpisivanje akata vlade ovlastio je potpredsjednika vlade i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda.

S obzirom na to da se predsjednik vlade, kao i drugi članovi vlade, cijepio protiv bolesti COVID-19, podsjećamo da cjepivo ne štiti u potpunosti od mogućnosti zaraze, no pruža zaštitu od težih oblika bolesti.

Članovi Vlade i suradnici koji su bili u bliskom kontaktu s predsjednikom vlade poštovat će preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo oko postupanja s bliskim kontaktima zaraženih korona virusom, što podrazumijeva i nošenje zaštitne maske, samotestiranje te druge mjere opreza”, stoji u vladinom priopćenju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp