Mattias Desmet – U tijeku je poremećaj hipnoze formiranja mase

Otprilike posljednje dvije i pol godine dokumentirao sam, analizirao i povremeno satirizirao takozvanu “Novu normalu”, tj. novu, patologiziranu, službenu ideologiju koju su planetom raširile vladajuće klase globalnog kapitalizma, pod izlikom borbe protiv apokaliptične pandemije, ili sam barem tako mislio da se događa.

Ispostavilo se da sam bio potpuno u krivu.

Očito svjetski kapitalistički establišment (ili “GloboCap,” kako često nazivam nepredvidivu, nadnacionalnu mrežu svjetskih korporacija, banaka, vlada i nevladinih vladinih subjekata koji neodgovorno vladaju našim svijetom) nije izbacio novu službenu ideologiju, ili patološki oblik totalitarizma, ili barem ne namjerno.

Nitko nikoga nije metodički osudio, niti ikoga terorizirao propagandom, niti ikoga cenzurirao ili segregirao, niti je ikoga tjerao da se bespotrebno “cijepi” nekim opasnim eksperimentalnim lijekom, niti se svjesno dogovarao s bilo kime da učini bilo što.

Svi su jednostavno patili od poremećaja hipnoze stvaranja mase!

Znam, vjerojatno vam je teško u ovo povjerovati, pogotovo jer već više od dvije godine govorim upravo suprotno, ali vidio sam to u emisiji Alexa Jonesa! Mattias Desmet, belgijski profesor i “najveći svjetski stručnjak” za ovaj novi poremećaj, sve je potanko objasnio.

Prema Desmetu, način na koji ovaj poremećaj funkcionira je da se ljudi osjećaju “usamljenima i izoliranima”, što ih čini ljutitima, ali nemaju na čemu ili nemaju na kome osloboditi svoj bijes, pa se gomilaju i hipnotiziraju jedni druge, i smišljaju novu fanatičnu ideologiju u koju svi oni fanatično hipnotizirano vjeruju, ostavljajući svojim vladarima, koji su također hipnotizirani, u tom trenutku nemaju drugog izbora nego krenuti u totalni totalitarizam, i još više hipnotizirati sve, jer to je ono što su hipnotizirane mase, tako da mogu konačno iskaliti svoj bijes na nekome, tj. na onima koji su uspjeli ne ostati hipnotizirani (pretpostavlja se nekom posebnom tehnikom antihipnotiziranja.

I, u redu, prije nego mi vi koji poričete hipnozu pošaljete e-mailove u kojima poričete moć hipnoze da potpuno totalizira društvo, poslušajte profesora Desmeta kako objašnjava kako kirurzi u Belgiji rutinski izvode operacije na otvorenom srcu na hipnotiziranim pacijentima, čak i bez anestetika! Samo su im prorezali prsnu kost pilom za prsnu kost, otvorili prsni koš retraktorom za prsnu kost i počeli rezati pacijentova srca… a ti pacijenti nisu ni trznuli. Vidio je to svojim očima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp