Faucijeva izravna veza sa Zuckerbergom dokazuje da je cenzura COVID-a bila usmjerena samo na moć!

Faucijeva izravna veza sa Zuckerbergom dokazuje da je cenzura COVID-a bila usmjerena samo na moć!

Ružna slika dosluha između federalaca i platformi društvenih medija oko COVID-a upravo je postala još ružnija. Sve polako izlazi na vidjelo i ne može se sakriti od javnosti koja ima pravo saznati istinu.

Nedavni podnesci iz tužbe državnih odvjetnika Louisiane i Missourija protiv Bidenove administracije otkrivaju da je čelnik Facebooka Mark Zuckerberg dao dr. Anthonyju Fauciju svoj osobni telefonski broj nedugo prije nego što je platforma počela razbijati navodne dezinformacije o COVID-u. Jesu li ovako The Post — i mnogi drugi — zabranjeni, ugušeni ili označeni kao dobavljači dezinformacija jer su samo ukazivali na mogućnost (kao što smo učinili u uvodnom tekstu iz veljače 2020. ) da je COVID nastao slučajnim curenjem iz laboratorija u Wuhanu? Naravno, savezne i državne zdravstvene agencije imaju pravo ići na društvene medije kako bi prozvali stvarne pogreške i upustili se u rasprave (čak i one oštre i tendenciozne).

Ali, iskorištavanje državne moći i ugodnih odnosa s Big Techom kako bi se suzbile priče koje bi mogle implicirati lažnjake poput Faucija za spektakularno lošu prosudbu (u ovom slučaju, zagovaranje financiranja istraživanja virusnog povećanja funkcije u Kini) duboko je neetično. Podsjetimo se da je Facebook — nakon što je zabranu takvih objava ostavio na snazi ​​mjesecima — iznenada promijenio mišljenje po tom pitanju kada je Bidenova administracija objavila da istražuje mogućnost takvog curenja informacija. Podsjetimo se također da dokumenti pokazuju da je Fauci bio samo jedan od nekih 32 savezna dužnosnika koji su možda bili u kontaktu s Facebookom u vezi s pričom o COVID-u. Da je zabrana bila otvoreno političke prirode bilo je očito od samog početka; nagli preokret samo ga je učinio još zasljepljujuće očiglednijim.

Ova nova otkrića o Faucijevoj izravnoj liniji s čovjekom koji upravlja Facebookom nedvojbeno dokazuju da napori da se uništi teorija o curenju laboratorija nisu imali nikakve veze s javnim zdravljem ili sigurnošću – i da su sve imale veze s pozadinskim poslovima među elitom.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp