Iznenada kolabirao stražar koji je čuvao lijes kraljice Elizabete

Iznenada kolabirao stražar koji je čuvao lijes kraljice Elizabete

Član kraljevske garde iznenada se srušio za vrijeme ceremonije u Westminster Hallu u Londonu, dok je čuvao lijes pokojne kraljice Elizabete II.

  • BBCje na nekoliko minuta prekinuo prijenos ceremonije uživo jer su viđeni neki stražari kako žure osvijestiti onesviještenog stražara. Naizgled beskrajni redovi stajali su na ulicama kako bi vidjeli pokojnu kraljicu prije njezina sprovoda u nedjelju.

    Kraljica Elizabeta II., britanski monarh s najdužim stažem , umrla je 8. rujna nakon što je vladala sedam desetljeća.

  • Kraljica je očito bila na ljetnom odmoru u Škotskoj od srpnja, a od listopada prošle godine ima poteškoća s hodanjem i stajanjem.


Indija je u nedjelju obilježila jednodnevnu državnu žalost u znak poštovanja prema kraljici dok su zastave bile spuštene na pola koplja.


Nije poznato je li stražar ozlijeđen

Video incidenta postao je viralan na društvenim mrežama na kojem se vidi kako čuvar tetura s desne strane prije nego što konačno padne s podija ravno na lice.

Vlasti su rekle da je čuvar sišao s podija nekoliko minuta prije incidenta i vratio se da zauzme svoje mjesto. Nekoliko minuta kasnije, čuvar je smijenjen. Nije poznato je li zadobio kakvu ozljedu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp