Nostradamus predvidio točnu godinu kraljičine smrti, evo što je rekao za Charlesa

Nostradamus predvidio točnu godinu kraljičine smrti, evo što je rekao za Charlesa

William nikada neće preuzeti prijestolje?

Francuski liječnik i astrolog, pravog imena Michel de Notre Dame, u javnosti poznat kao prorok Nostradamus, predvidio je točnu godinu kraljičine smrti, objašnjava autor i vodeći stručnjak za slavnog proroka Mario Riding.

Pišući o Nostradamusovim zagonetnim pjesmama iz 1555., Riding je 2005. rekao: “Preambula je da će kraljica Elizabeta II umrijeti oko 2022., u dobi od oko 96 godina.”

Nostradamus je napisao frazu “Kralj otoka” u jednoj od svojih pjesama, navodno referirajući se na predviđanje da će se većina Commonwealtha odcijepiti za vrijeme vladavine kralja Charlesa III.

Autor je također utvrdio da će Charles doći na prijestolje sa 74 godine, ali će ga godine natjerati da abdicira.

“Nezadovoljstvo određenog dijela britanske populacije, nakon njegovog razvoda od Diane, princeze od Walesa, još će trajati”, napisao je.

Posebno je zanimljiva prorokova rečenica: “Njega će zamijeniti čovjek koji nikada nije očekivao da bude kralj”, što po njemu znači da William neće sjesti na prijestolje. Riding smatra da čak postoji mogućnost da Harry postane kralj.

Podsjetimo, kraljica Elizabeta preminula je u četvrtak, 8. rujna, a sprovod je zakazan za ponedjeljak, 19. rujna. Na prijestolju ju je naslijedio sin Charles, a sada je prvi u redu za krunu Elizabetin unuk William, potom njegova djeca.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp