Bivši malezijski premijer poručio: NWO je stigao i neće bit mirni dok ne pobiju minimalno 6 milijardi ljudi

Bivši Malezijski premijer dr. Mahathir Mohamad rekao je, kako je Novi Svjetski poredak već stigao i da globalisti koji ga predvode neće biti mirni nakon što pobiju minimalno 6 milijardi ljudi.

Dr Mahathir Mohamad izjavio je da je kontroverzni Transpacifički sporazum o partnerstvu (TPPA) smicalica “Novog svjetskog poretka” (NWO) koja bi dovela do toga da najmoćnije zemlje svijeta dominiraju globalnom ekonomijom.

Bivši premijer također je ustvrdio da je TPPA, kao i mnogi drugi sporazumi o slobodnoj trgovini, način da NWO uspostavi “jednu svjetsku vladu” kroz globalizaciju, jer se čini da nijedan drugi pristup više nije održiv.

“To nije partnerstvo. Sve zemlje koje sudjeluju bit će podvrgnute s još više pravila nego što su ikada imale”, rekao je dr. Mahathir na Međunarodnoj konferenciji o NWO-u koju je organizirala Perdana Global Peace Foundation (PGPF).

“TPPA se ne odnosi na slobodnu trgovinu, već na trgovinu podložnu svim vrstama zakona i propisa, izlažući zemlje tuženju pred međunarodnim sudovima.”

Uporni kritičar TPPA-e također je tvrdio da će zemljama koje ostanu “nepokorne” ili se odbiju uskladiti s trgovinskim sporazumom prijetiti ekonomske sankcije prema ovom NWO-u.

Između ostalih, dr. Mahathir je naveo Iran i Rusiju kao primjere.

Konferencija je optužila postojanje NWO-a, gdje se navodno tajna skupina elita urotila da vlada svijetom putem globalizacije i svjetske vlade, zamjenjujući suverene nacionalne države.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp