Bivši savjetnik Ministarstva zdravstva SAD-a, cjepiva protiv COVIDA nazvao biološkim oružjem

Bivši savjetnik Ministarstva zdravstva SAD-a, cjepiva protiv COVIDA nazvao biološkim oružjem

Bivši savjetnik za zdravstvo i socijalnu skrb, dr. Alexander, usporedio je injekcije mRNA s “biološkim oružjem”.

Dr. Paul E. Alexander, stručnjak za epidemiologiju koji je radio kao viši savjetnik za politiku pandemije COVID-a u Ministarstvu zdravstva nakon što je radio za Svjetsku zdravstvenu organizaciju, također je rekao da bilo koja pojedinačna politika karantene nije uspjela u svom cilju zaustavljanja široko rasprostranjenog prijenosa Covid -19.

“Ako danas želite stvoriti biološko oružje koje može naštetiti i polagano ubijati populaciju, rekao bih vam da donesete ove platforme gena mRNA upravo ovakve. Točno kako je ovo napravljeno, donesi”, izjavio je Dr. Alexander.

“Ovo je za mene biološko oružje koje je pušteno i ja sam u prošlosti prošao obuku za bioterorizam.”

Da nije protiv cjepiva, već protiv eksperimentalnog cjepiva, naglasio je i dr. Alexander tijekom intervjua u emisiji Alexa Jonesa.

“Oni žele cijepiti više od 200 milijuna Amerikanaca na temelju [pokusnih] podataka s osam miševa. Zapravo imamo informaciju da su miševi dobili Covid, tako da studija nije uspjela.”

Epidemiolog je također dodao da javnost ne zna što se događa s FDA-om, sugerirajući da je agencija “oteta organizacija” sa svojim političkim programom.

“Oni ne štite zdravlje i dobrobit američkog naroda”, naglasio je dr. Alexander.

Imunitet krda mogao se steći vrlo rano tijekom pandemije 2020. godine da je prirodni imunitet dobio veći prioritet umjesto masovnih, globalnih zatvaranja, zaključio je dr. Alexander.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp