Ivan Pokupec – Ekstremizam


Slažem se s Koronkom da je ekstremizam u porastu i da postoje opskurne grupe koje rade na destabilizaciji Hrvatske. Problem je u tome što smo njima nakrcali državne institucije, od Vlade i Sabora, do područnog suda i lokalnog ureda HZZO-a.

Ukrasti pola milijarde kuna jest ekstremizam. Kupovati limuzine dok ti narod živi u kontejnerima jest ekstremizam. Biti odgovoran za stotine afera i zbog njih izmijenjati 15 ministara jest ekstremizam.

Kupiti 9 doza neprovjerenog cjepiva po stanovniku i onda plaćati njegovo uništenje jest ekstremizam. Uvoditi stranu valutu, i to na početku najveće inflacije u zadnjih 100 godina, jest ekstremizam. Djelovati zavjerenički i izdajnički protiv vlastite države, a na korist nadnacionalnih interesa jest ekstremizam.

Nema veće terorističke, ni štetnije radikalne organizacije u povijesti Hrvatske od partije.

I ako misliš da je pubertetlija s džepnim nožićem prijetnja za državu, ti si posebna vrsta idiota. Ovca koju treba štrigati do zadnje niti vune i onda poslati u šumu, jer i vukovi moraju jesti. A psima koji nastoje osigurati preživljavanje stada samo trošiš dragocjeno vrijeme i energiju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp