Upozorenje: EU priprema novu kampanju masovnog cijepljenja

Upozorenje: EU priprema novu kampanju masovnog cijepljenja

Za mnoge Francuze, epidemija COVID-a je iza nas. I to ne uzimajući u obzir Europsku uniju i njezinu tvrdoglavost da održava životnu klimu straha. Prema našim informacijama, briselska birokracija aktivno priprema novu kampanju cijepljenja, ili čak lockdown. To je vidljivo iz povjerljivog dokumenta koji danas objavljujemo.

Koristit ćemo mRNA cjepiva (uključujući komponentu izravno usmjerenu protiv varijante Omicron), koja je odobrila Europska agencija za lijekove kao 2. docjepljivanje. Neće biti moguće odabrati točnu vrstu cjepiva.

Predlažući ovu dozu docjepljivanja, nadamo se da ćemo omogućiti našim delegatima i kolegama da pojačaju svoj imunološki odgovor u pravom trenutku, uoči sezone jesen/zima, kada se očekuje povećan broj infekcija.

U nadolazećim danima i tjednima zaposlenici i pripravnici će dobiti osobni poziv putem e-pošte. Vrijeme poziva ovisi o kapacitetu centra i potražnji. Liječnički tim će svaku novu grupu pozvati u najkraćem mogućem roku. U rujnu će prednost imati osobe od 50 i više godina te osobe osjetljive na virus. Od listopada će svi zastupnici i osoblje Europskog parlamenta dobiti pozivnicu.

Ako želite iskoristiti ovu priliku, provjerite svoj e-mail pretinac i dogovorite termin putem MCM platforme čim primite pozivnicu.

Pozivni centar za cijepljenje u Bruxellesu sada vam je na usluzi. Možete ih kontaktirati e-poštom na [ ] ili telefonom na 41111 za pitanja i pomoć oko dogovora.

Kada dođete u centar za cijepljenje, sa sobom ponesite karticu cijepljenja ako je imate. Ako je vaše cijepljenje obavljeno izvan Europskog parlamenta, ponesite kopiju svojih EU Covid potvrda u kojima je naveden datum i vrsta cjepiva te država u kojoj su data.

Obratite pozornost na novu lokaciju centra za cijepljenje. Sada se nalazi u zgradi Spinelli, koja je nekada bila sendvič restoran (na katu kod kipa konja, na najjužnijoj točki hodnika).

Kao što gornji interni dokument pokazuje, Europska komisija naporno radi na provedbi kampanje zimskog cijepljenja za osoblje Komisije i Europski parlament.

Kako se može pročitati, službe Europske komisije ustraju u svojoj pogrešci i, unatoč svemu, nameću messenger RNA  prije početka jesensko-zimske sezone”. Očekuje se da će svi članovi osoblja biti pozvani od listopada.

Poruke Komisije su nedvosmislene: “očekuje se veliki broj infekcija”…

Što kažete na to!

Kako stoji u dopisu Komisije, “neće biti moguće odabrati točnu vrstu cjepiva”.

Drugim riječima, od listopada je Pfizer za sve, bez obzira na sve.

Okvir je uspostavljen.

Postaje jasno da je novi vrhunac epidemije već najavljen. Očekuje se da će Komisija upozoriti na novi val u listopadu i predložiti veliku kampanju cijepljenja koja će se provoditi od zemlje do zemlje.

Planiramo vidjeti kako će se ovaj projekt odvijati.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp