Demi Lovato svjesno je prihvatila “rizik od nuspojava cjepiva”, a sada je bolesna i proglasila je kraj karijere

Demi Lovato svjesno je prihvatila “rizik od nuspojava cjepiva”, a sada je bolesna i proglasila je kraj karijere

Demi Lovato (30) oduvijek je bila poznata po tome što je sudjelovala u svakoj lifestyle lijevoj modnoj kampanji. Sebe opisuje kao “nebinarnu” koristi te u skladu s tim koristi razne “zamjenice” i uvijek širi mržnju i zlobu protiv Donalda Trumpa. U travnju 2021. izašla je u javnost s porukom da svjesno preuzima rizik od nuspojava cijepljenja. Radije će preuzeti rizike od nuspojava cjepiva, nego da se razboli od Covida, naglasila je. Sada Demi Lovato zbog “misteriozne bolesti” jedva ustaje iz kreveta i proglasila je kraj karijere.

Ikona takozvane “ljevice” i “krajnje ljevice”, Demi Lovato ima meksičko, talijansko i irsko podrijetlo. Zato talijanski časopisi često i rado izvještavaju o ovoj umjetnici. Posljednjih dana društvenim mrežama kruži sljedeća usporedba:

U travnju 2021. naslovi relevantnih časopisa objavili su: “Američka pjevačica Lovato prihvatila bi rizike ‘cijepljenja'”. Prije tri dana objava: Zbog “misteriozne bolesti” povlači se s estrade. Nema više snage ustati iz kreveta. Svi se pitaju – Što bi mogla biti ta misteriozna bolest?

Zajedno s drugim zvijezdama, Lovato je prikazana diljem svijeta u travnju 2021. godine kako prima cjepivo. Odabrala je ‘cijepljenje’ jer je po njenom mišljenju korist bila veća od rizika. Primjer nalazimo ovdje na yahoo.com ili ovdje na tg24.sky.it. Očekivalo se da će mnoge zvijezde i starlete svojim izgledom potaknuti stanovništvo na eksperimentiranje s genskim cijepljenjem. Među njima je frapantan broj onih koji simpatiziraju ljevičarski ekstremizam i globalizam. Čak se i navodno vrlo inteligentna Sharon Stone fotografirala tijekom “cijepljenja”. Fotkanje s cijepljenja bilo je jako in među brojnim kupljenim zvijezdama od strane farmaceutskih divova i sustava koji ih je upregnuo u svoju propagandu procjepljivanja stanovništva.

Prema Yahoo!lifeu, Lovato se nakon “prvog uboda” osjećala puno zaštićenije. Očigledno, s cjepivom protiv Covida uvijek se radilo o individualnom “osjećaju”, a manje o stvarnom zaštitnom učinku.

“Radije bih riskirala moguće nuspojave cjepiva nego riskirala svoj život zarazom ili širenjem Covida”, rekla je Lovato na Instagramu, komentirajući svoju fotografiju nakon cijepljenja.

U međuvremenu se Lovatina objava na Instagramu iz tog vremena više ne može pronaći, a nedostaje i u galeriji zvijezda na koju je link gore. Ostaje samo jedan unos na Twitteru:

Lovato je prije nekoliko dana najavila kraj karijere. Tajanstvena bolest sprječava je da ustane iz kreveta. Ovo podsjeća na opise nuspojava cjepiva, posebno onih povezanih sa srčanim bolestima. Oboljeli se osjećaju slabo i bezvoljno, često im trebaju invalidska kolica i opterećuju ih jednostavne stvari kao što je penjanje stepenicama.

Naravno, to nije jedino zamislivo objašnjenje za Lovatoino navodno stanje. “Zvijezda” se tijekom godina više puta proslavila skandalima s drogom i alkoholom. Ovisnici o drogama i mentalno slabi ljudi često podlegnu “lijevom” globalizmu i čini se da ih je lako zloupotrijebiti kao “svjedočanstva”. Lovato navodno pati od bipolarnog poremećaja, kronične mentalne bolesti. Godine 2018. bivša Disneyjeva zvijezda zamalo je umrla od predoziranja.

Lovato je na Instagramu napisala: “Toliko sam bolesna da ne mogu ustati iz kreveta. Ne mogu više. Ova sljedeća turneja bit će moja posljednja. Volim vas sve i hvala vam svima.” (Izvor: La Repubblica). 

Odgovarajuća objava ponovno je izbrisana, a ovo je snimka zaslona koja je učinjena dok je objava još bila dostupna. Na nastupu u Čileu požalila se da “jedva ima glas” i zamolila publiku da pjeva za nju. Na njezinim slikama s Instagrama i videima koji su još uvijek dostupni ne doima se osobito fizički oštećena, čak i kratki isječci njezinih nastupa pokazuju je punu energije, a nikako bolesnu i slabu. Možda je to samo nedostatak pažnje javnosti tijekom još jednog od njezinih vrlo promjenjivih psihičkih stanja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp